MANAFU*

Abonamente Evensys

Evensys angajeaza un om pe marketing si PR

Foarte pe scurt, caci inca nu stiu daca a plecat anuntul clasic de angajare de la colegele mele catre site-urile specializate. Cautam la Evensys un om care sa preia atributiile de marketing si comunicare. Este un job entry level, insa volumul de munca e pe masura numarului de evenimente pe care le facem. Le vedeti aici.

La Evensys se munceste mult si se invata mult. Din punctul meu de vedere, acest job ofera o experienta concreta in marketing, PR si online. Este un job care cere o capacitate de concentrare si organizare personala foarte mare. Este un job alert uneori, cu multe responsabilitati. Este un job pentru cei care vor sa faca si sa invete cat mai multe in acest domeniu.

Candidatul ideal este student in anii terminali sau proaspat absolvent din zona comunicarii. Cred ca e deja obsolete sa mai amintesc de cerinte de genul: Limba Engleza, Operare PC, Navigare pe Internet etc. Orice experienta anterioara in organizarea de evenimente, agentii de PR, asociatii studentesti sau internship reprezinta un avantaj.

Cei care isi doresc o experienta intensa pot trimite un CV la adresa office [@] evensys [.] ro.

UPDATE: In primele 7 ore de la postarea anuntului aici, am primit 65 de CV-uri. Anuntul a devenit viral pe Twitter si s-a bucurat de un bun share pe Facebook. Am decis de aceea sa nu il mai punem pe un site de recrutare. Acestea fiind spune, adauga aici o serie de cerinte si un mic job description:

CANDIDATUL IDEAL
– Flexibilitate, abilitati deosebite in comunicare, creativitate, initiativa
– Preferabil student sau absolvent de relatii publice, jurnalism sau stiinte economice
– Exprimare clara, corecta si coerenta in scris si in relatiile interumane

RESPONSABILITATI / BENEFICII
– Incheierea si gestionarea parteneriatelor media
– Realizarea comunicatelor de presa
– Realizare prezentari
– Redactare/editare de texte pentru diferite materiale interne sau de presa; scrisori
– Realizare analize de presa: calitativ, cantitativ
– Actualizarea site-ului companiei si gestionarea site-urilor de evenimente
– Primire, preluare clienti, furnizori
– Aport in derularea logistica a evenimentelor: actualizare baze de date, selectare si editare liste invitati, trimiteri prin posta, fotocopieri documente, derulare evenimente, asistenta la amenajarea locatiilor pentru evenimente
– Trimitere comenzi; cereri de oferte
– Raportare la nivel intern

8 comentarii

  1. Iulia says:

    Este vorba despre un post part-time sau unul full-time?

  2. […] vreţi să munciţi cot la cot cu Manafu, să ştiţi că se caută om de PR şi marketing la […]

  3. OFERTA: Nu se inghesuie nimeni ? Eu unul nu cred ca sunt pregatit pentru un astfel de job, dar nici alti doritori nu exista pana acum!

  4. Catalina says:

    Eu sunt pregatita pentru un astfel de job. Sunt mai curajasa din fire…
    Am aplicat cu incredere, sper sa fie de folos si sa primesc un raspuns pozitiv.
    Tineti-mi pumni!

  5. Ruxandra says:

    Am trimis şi eu aplicaţia mea. Sper să am măcar ocazia să ajung la interviu.
    Am studiat marketingul, sunt pasionată de acest domeniu şi am învăţat în viaţă să fiu responsabilă, de aceea sunt potrivită acestei slujbe, în ciuda lipsei de experienţă punctuală.
    Keep my fingers crossed !!!!

  6. florin tudor says:

    Sint un om batrin .55 .Liber cugetator, am terminat liceul si am luat bacalaul din prima, ca sa demonstrez ca si un vagabond poate acest lucru, chiar daca experienta din viata “de zi cu zi” a domnilor “profesori” care intrau periodic in cancelaria directorului,la o intrevedere cu un om cu ochelari fumurii ma devansau ,pentru ca eu eram un element rau iar dinsii buni. Corect ! Ei se alegeau cu 200-300 lei (R.S.R.) ,eu, corigent la ceva,chiar daca eram campion judetean orientare turistica sau pentatloane judet.Opresc aici pledoaria .Nu vreau sa ies in evidenta doar decit “face en face” si daca voi fi O.K.Doresc tuturor 10 ! ! !

  7. Beatrice says:

    Salut,

    Mai este de actualitate anuntul ?

  8. […] Probail ca un astfel de absolvent ar avea mai multe sanse de angajare la Evensys. […]

Comentează