MANAFU*

Abonamente Evensys

Leo Burnett si Dan Virtopeanu lanseaza Breeze Mobile

La mai putin de o luna dupa ce a anuntat lansarea 8Team, grupul Leo Burnett anunta o noua companie sub umbrela sa: Breeze Mobile, agentie de mobile marketing full-service. Condusa de Dan Virtopeanu, un veteran al marketingului mobil in Romania, Breeze se lanseaza cu un palmares deosebit al grupului si cu greutatea experientei managerului.

Breeze Mobile își propune să comunice pe medii și instrumente mobile, având ca principal obiectiv să promoveze și să integreze posibilitățile acestor tehnologii emergente în inițiativele de comunicare ale companiilor. Astfel, compania nou înființată oferă un pachet unic de servicii pe piața de comunicare din România, un produs competitiv, integrat și optimizat specificului utilizatorului român de telefonie mobilă. Serviciile Breeze Mobile acoperă o gamă extinsă de produse, care pleacă din zona site-urilor mobile, a aplicațiilor și a activărilor punctuale, dar și dezvoltarea de mecanici de vânzare sau loializare prin mobil.

Il stiu pe Dan de ani buni si cred ca, la orice ora din zi si din noapte, iti poate spune, fara sa se gandeasca prea mult, orice vrei sa stii despre mobile marketing. Dovada si acest infografic, poate cel mai complex despre piata mobile din Romania.

3 comentarii

  1. Dan says:

    Multumesc pentru cuvintele frumoase 🙂

  2. […] Leo Burnett Group anunţa miercuri cea de-a 10-a agenţie a grupului: Breeze Mobile. Detalii. […]

  3. […] doua luni, am vazut cateva reprezentari interesante, care merita salutate. Mobile Breeze ne-a facut o radiografie a pietei de telefonie mobila din Romania. 2Parale ne-a spus ca romanii cumpara online de 3.000 de lei in fiecare ora. eMag si-a […]

Comentează