MANAFU*

Abonamente Evensys

Marea lansare pentru iPhone 5 la Vodafone

Asa cum ne-a obisnuit de ceva vreme cei de la Apple, lansarile minunatiilor lor se intampla la ora 00:00. Ca si anul trecut, Vodafone a pregatit un mare eveniment de lansare in noaptea dintre 1 si 2 noiembrie, la Vodafone Experience Store in AFI Palace Cotroceni. La Cluj, de asemenea, Vodafone pune in vanzare telefonul tot la miezul noptii, la magazinul sau din Piata Unirii. De vineri, iPhone 5 va fi disponibil in toata reteaua de magazine proprii si ale partenerilor Vodafone din tara.

iPhone 5 este cel mai asteptat si dorit gadget al acestui an, fara indoiala. Ma astept la vanzari in timp record si in Romania. Aviz amatorilor, pre-comanda e foarte utila. Eu voi fi prezent la evenimentul in Experience Store, incepand cu 22.30, alaturi de multi bloggeri, presa, fani si viitori posesori de iPhone 5. Ne asteapta o seara cu concursuri si surprize.

Cine mai vine la iPhone 5 MeetUp in AFI?

10 comentarii

  1. Ivan Mihaela says:

    Ne vedem acolo!!! 🙂

  2. chlamydia says:

    Mi se par cam scumpe la Vodafone. Orange parca are preturi un pic mai mici, plus ca la ei poti gasi si varianta de 64 de GB.

  3. Eva says:

    Ma bucura lansarea noului iPhone 5 pentru ca deja primesc oferte sa cumpar iPhone 4 la preturi convenabile ceea ce este de bun augur pentru mine.

  4. […] scris despre asta Matilda, Alex, Bogdan, Cristi, Piticu, Radu, Victor și […]

  5. awe says:

    La abonament sau la liber?

  6. eu vin… dar de plecat, nu stiu cu ce o sa plec de acolo 😀 :))

  7. Retarzii de la vodafone nici macar n-au pus pe site-ul lor propriu vreo informatie despre lansare, sau daca au pus-o e ascunsa bine.

    E ok ca sunt bloguri de pe care mai puti sa aflii cate ceva 🙂

  8. Ce informatie iti lipseste si nu gasesti aici? http://vodafone.ro/iphone

  9. […] a doua faza interesanta este ca datorita participarii la WebStock 12, am fost invitat de Manafu la lansarea oficiala a noului iPhone 5, care va avea loc in seara zilei de joi, 01.11.2012, la Vodafone Experience Store, de la ora 22.30 […]

  10. […] vedea rezultatul cu care m-am mândrit atât la petrecerea Digital4 de joia trecuta, cât și la lansarea de către Vodafone a noului iPhone […]

Comentează