MANAFU*

Abonamente Evensys

O conferinta “must-attend” pentru specialistii in PR, marketing si HR

Ne place foarte mult in social media si suntem indragostiti de Facebook, insa uitam sau nu ne imaginam din prea putina experienta ca in aceasta lume noua se pot intampla si lucruri rele, la fel ca in lumea noastra cea de toate zilele. Daca nu ma credeti pe cuvant, urmariti cazul recent “Insula Indoielii – ColonHelp”.

Pornind de la intrebarea “Cunosti partea intunecata a social media?”, impreuna cu NNDKP, am creat agenda evenimentului “Legal Issues in Social Media” din acest an. Este o conferinta despre pericolele social media, dar mai ales solutiile la potentialele provocari pe care companiile le pot avea astazi cu sau fara voia lor.

Este o conferinta care adreseaza deopotriva comunicatori, marketeri, agentii, oameni de resurse umane sau reprezentantii legali ai companiilor. Este o conferinta care pune problemele pe masa si cauta raspunsurile alaturi de experti in legislatia online, comunicatori recunoscuti si specialisti in HR cu experienta.

Pe langa strategii si tactici, companiile trebuie sa se puna la punct si cu potentialele amenintari.

1 comentariu

  1. Un sceptic says:

    Subiectul “ColonHelp” a ajuns si la TV:
    https://www.youtube.com/watch?v=XnmDyu4pqrk&feature=channel&list=UL

    Sper ca astia care curata colonul sa renunte la amenintarile adresate internautilor!

    Si daca tot vreti sa ajutati firmele sa-si faca reclama pe internet, va anuntam ca noi scepticii abia ii asteptam pe cei care vor sa ne vanda gogosi!

Comentează