MANAFU*

Abonamente Evensys

Vrei o cariera in social media?

In ultimii ani, m-am implicat in multe initiative pentru cateva comunitatati in formare. Am sustinut blogging-ul si antreprenoriatul prin multe evenimente, intalniri si proiecte. De doi ani deja, incerc sa cresc profilul meseriei de specialist in social media. Am publicat multe anunturi de job-uri in domeniu si am pornit cu Madalina Uceanu sondajul The State of Social Media Employment. Acum vreau sa fac un pic mai mult.

Pe 26 octombrie, organizez impreuna cu AVON un eveniment dedicat femeilor implicate in comunicarea online si social media. Digital Divas este o conferinta de jumatate de zi despre oportunitatile de cariera in social media si o buna ocazie de networking pentru specialistii in domeniu.

Daca raspunsul tau la intrebarea din titlu este DA, atunci te invit sa bifezi in agenda ta data de 26 octombrie. Participarea la eveniment este pe baza de invitatie. Gasiti cateva detalii si formularul pentru solicitarea invitatiilor pe www.digitaldivas.ro.

9 comentarii

  1. Lady Shoes says:

    Cum putem sa beneficiem de o invitatie pentru acest eveniment? Mi-ar placea sa pot participa si eu. Foarte buna aceasta initiativa!

  2. Ivan Mihaela says:

    @Lady Shoes: Intră pe site si „Solicită o invitație. Este gratuit, în limita locurilor disponibilie” 🙂

  3. Nicoleta Cojoianu says:

    Buna, am solicitat o invitatie acum ceva vreme, mai mult de o luna si nu am primit niciun raspuns. Sa inteleg ca solicitarea mea este inca TBD sau ca nu mai sunt locuri deja? Multumesc!

  4. Vreau o cariera in social media? La intrebarea asta orice blogger care isi doreste sa fie profesionist ar raspunde cu DA! Evident si eu vreau, insa nu am timpul necesar pentru acest hobby.

  5. Cristina says:

    Mi se pare ciudat ca unele evenimente de acest gen sunt sute de euro iar altele gratuite, nu zic ca cele ce sunt gratis sunt inutile insa diferenta de sume este prea mare ca sa fie ok, parerea mea!

  6. Ivan Mihaela says:

    Eu le vad ca si pe o oportunitate de a intra in comunitate.
    Cele care sunt contra cost, vizeaza alt target. Plastic vorbind, se adreseaza celor care pot si vor mai mult.

  7. Cum nu sunt in piata tinta:)), ma rezum la a spune ca este o initiativa foarte buna in special pentru ca ofera ocazia de a cunoaste persoane cu aceleasi preocupari si de a invata din experienta lor practica.

  8. Ivan Mihaela says:

    Pai daca nu ai posibilitatea sa platesti ? Esti sau nu in target? Pe bune, intreb. Chiar este interesant de stiut!

  9. […] un episod pilot reusit, in 2012, revenim anul acesta cu o editie speciala a evenimentului Digital Divas. Alaturi de […]

Comentează