MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam bloggeri oficiali pentru NetCamp

Pastrand traditia NetCamp, Nokia lanseaza si in acest an programul “Bloggeri oficiali”. Astfel, patru bloggeri pasionati de antreprenoriat online, tehnologie si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotati pentru o zi cu terminal Nokia, cu care vor surprinde prin fotografii si inregistrari video spiritul evenimentului. Toate creatiile acestora vor fi postate ulterior intr-o sectiune speciala pe site-ul NetCamp, intr-un jurnal al conferintei.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Dorim oameni pasionati de blogging, social media si mai ales tehnologie, iar aceste aspecte trebuie sustinute cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Doritorii sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro cu titlul “Blogger Oficial NetCamp”, in care sa specifice urmatoarele infromatii: nume si date de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

2 comentarii

  1. Paul says:

    Bun, interesant. Să trimiți un mail nu strică 🙂

  2. Hai ca ma bag si eu

Comentează