MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum am simtit eu lansarea iPhone 5

Anul trecut am “pierdut” 3 kilograme in campania de lansare a iPhone 4S in Romania. Anul acesta am pierdut doar niste ore de somn pentru iPhone 5. Insa tot efortul, ca si in 2011, a meritat. Am avut o lansare la nivelul asteptarilor. Iata un scurt “film” al evenimentului din Vodafone Experience Store.

 

Primii cumparatori si fani Iphone au inceput sa se stranga in magazinul din AFI Palace Cotroceni incepand cu 22:00. La scurt timp, iPhone 5 era expus in magazin la loc de cinste.

 

Invitatii, fanii, cumparatorii si cateva personaje misterioase au trecut mai intai pe la photo wall. Fiecare si-a ales un prilej pentru a primi un iPhone 5 cadou.

 

La 23 si un pic magazinul era deja plin. Urma ceremonia de lansare, iar de la 00:00, incepea efectiv vanzarea mult asteptatului gadget.

 

Cabral intra pe scena strecurandu-se din audienta si il invita pe Chinezu sa i se alature. Nici el, nici Piticu (care a urmat) nu erau in desfasurator. Cabral venise cu surprise la el. Melania Medeleanu si Lucian Mandruta au vorbit participantilor dupa anuntul oficial facut de Iñaki Berroeta (CEO Vodafone) si Mihai Ghyka (CCO Vodafone).

 

Executivii Vodafone au urmarit de aproape lansarea si au socializat cu invitatii. Cineva a intrebat deja de precomenzile pentru iPhone 6.

 

M-am retras putin in timpul ceremoniei. Asa fac cand am emotii.

 

In seara lansarii iPhone 5 in Romania, la Vodafone Experience Store au fost in jur de 300 de persoane. M-am bucurat sa vad alaturi de noi cateva zeci de prieteni din blogosfera.

Va multumesc tuturor!

Surse foto: Catalin Savulescu, Cristi Dorombach, Victor Kapra.

4 comentarii

  1. Nici la Cluj nu a fost mai prejos, am avut un timp tare fain si m-am bucurat sa o cunosc si pe Monica de la Vodafone, care mi-a promis ca va incepe sa studieze mai bine “intrarea” pe Social Media. Monica, I’ll be watching you :))

  2. Intrarea ei personala, ca sa nu se inteleaga gresit 🙂

  3. Tu ai participat la lansarea iphone 5, eu sper sa castig voucherul de la Vodafone.

  4. […] Mulțumesc lui Manafu pentru invitația la lansare! A fost un eveniment fun, foarte bine organizat și un excelent prilej […]

Comentează