MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum isi (mai) pot gestiona bloggerii spatiul de reclama

Skyscraper – a blogger’s best friend. from Skyscraper on Vimeo.

Am vazut multe incercari de a gasi formate de reclame si modalitati de monetizare noi pentru bloguri. Cea mai noua inventie este Skyscraper, o solutie completa (cel putin asa se doreste) de management a spatiului publicitar online, ce porneste de la conceperea ofertei, trece prin implementare diverselor formate de bannere si finalizeaza cu o solutie tip analytics si posibilitatea de facturare. Cum vi se pare ideea? (via)

8 comentarii

  1. Sorin says:

    Sună interesant, dar nu se adresează mai mult bloggerilor ce scriu în engleză ?

  2. Eu nu prea îl văd bun pentru România, că advertiserii noştri nu prea ştiu cum e cu automatismele astea, dar în viitor… cine ştie?

    Oricum, platforma arată grozav!

  3. cartus says:

    Imi pare mie sau inca nu au dat drumu’ la conturi?

  4. Funny ca ai adus vorba de asta Cristi. Noi lucram din 2009 la un produs ce speram ca pe termen lung sa schimbe modul in care oamenii afiseaza advertising pe siteuri.

    In prezent e ca si cum am avea un al doilea monitor langa televizor. Pe el ar rula reclamele, iar la TV am vedea continutul. KPI mic.

    Noi stim ca acest mod nu este cea mai buna solutie. Reclamele trebuie sa fie acolo unde este si continutul – pre/in/post roll, a-la-youtube daca vrei. Aici se intampla magia.

    Daca doresti, o sa iti trimitem acces la prototip cand este gata beta-ul, in cateva luni. 🙂

  5. Ionut Oprea says:

    Automatizarea isi are rostul doar cand optimizeaza un volum de tranzactii deja existente, altfel nu te ajuta prea mult in a le genera 😉

    @Andrei, ma intereseaza si pe mine accesul la solutia voastra, cand sunteti gata de un private beta testing.

  6. @Ionut Ma bucur sa aud. Voi reveni la acest articol cand suntem gata de stealth mode, si te voi contacta.

  7. Nu scriu in engleza dar eu vad un potential imens pentru Skyscraper. Din video reiese c-ar fi foarte usor de utilizat si mai ales, PRACTIC.

    Si, uneori nu vrei sa existe o agentie intre reclama ta si proprietarulsite-ului pe care faci reclama.

  8. […] un filmuleţ, pe care l-am găsit pe blogul lui Cristian Manafu, care ne invaţă cum să ne gestionăm corect spaţiul publicitar de pe bloguri. Merită de […]

Comentează