MANAFU*

Abonamente Evensys

Opt initiative de urmarit

Nu stiu cum simtit voi finalul de an al acestui an ciudat, dar am gasit sfarsitul lunii octombrie si inceputul lui noiembrie efervescente. Foarte multe initiative interesante. Iata o parte dintre ele:

Nisa de parenting din online creste frumos si repede. Tocmai a “nascut” doua noi proiecte: Mamaloo, o retea sociala exclusiv pentru mame, si Tati.ro, evidentm un site pentru tatici cool.

Comisia Europeana a lansat “Imagine and win!”, o competiţie video pentru concetateni pe tema consumului indirect de apa. Participantii sunt invitati sa realizeze un clip video si sa il inscrie pana la data de 4 decembrie 2012, pe site-ul campaniei.

Florin Grozea, proaspat numit consilier in ORDA, anunta pentru 11 si 12 decembrie un simpozion ORDA & OMPI (Organizatia Mondiala a proprietatii intelectuale) la Brasov, la ARO Palace. Cu vorbitori internationali, din Guvern si din OGC-uri.

Compania Evolio, cunoscuta deja pentru o serie de tablete si ultrabook-uri, a anuntat astazi o solutie de videoconferinta, accesibila pe cam orice echipament care se conecteaza la Internet. (via)

Probabil cel mai inedit pachet de servicii oferit de o banca in ultima vreme vine de la Bancpost, care, intr-o campanie de promovare in zona IMM-urilor, ofera cupoane de promovare Google AdWords de 275 de euro. (via)

In urma cu o luna, ma alaturam initiativei #sigurantarutiera, lansata de Michelin si animata de Chinezu. Astazi salut infiintarea Comitetului National pentru Siguranta Rutiera.

Intr-un demers jurnalistic, cred, fara precedent pe Chinezu.eu, posesorul blogului a adus in prim plan ideea lui Cetin de monetizare prin comentarii.

Piata serviciilor social media se diversifica in oferte. Agentia Superior Media propune un pachet de servicii dedicat companiilor care isi doresc sa faca primii pasi in promovarea pe retelele de socializare. “Social Media Start” are un cost de 499 euro + TVA.

7 comentarii

  1. Sebastian says:

    Mulțumesc mult Cristian! 🙂

  2. Mamaloo e o super idee, deja sunt activa acolo. Ce bine ca ai sumatizat aceste chestii, e foarte util sa le gasesc pe toate la un loc, de unele nici nu stiam.

  3. Tati.ro mi se pare o idee foarte faina, se cam lasa asteptata avand in vedere cate forum-uri sunt deja pentru mamici.

  4. vipe says:

    Poate ca este pe langa subiect dar ma intereseaza: exista varianta unui credit cu “ipoteca” pe site?
    Adica eu vreau sa fac un “super” site dar resursele financiare nu ma ajuta. Am nevoie de bani pentru servere multe , puternice si mai am nevoie de bani pentru promovare idee site pe langa nevoia de bani pentru asigurarea unui continut de calitate.
    Bun, ca eu sa fac asta trebuie sa ma dedic complet proiectului asa ca pa pa salariu la firma. Cum imi pot finanta proiectul?

  5. […] proiect online 07/11/2012, by vipe No comments yet Citind articolul lui Cristian Manafu in care prezinta cateva proiecte ce au rasarit in online m-am gandit ca eu sunt in urma rau. Sunt […]

  6. multumim pentru recomandare:)

  7. Mulțumesc, Cristi!

Comentează