MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa dezbatem impreuna una din problemele actuale ale Internetului

Pe langa comicul unor situatii si argumente, “razboiul” Voyo.ro si cei 40 de hoti a creat o dezbatere interesanta. Atat de interesanta incat am decis sa abordam subiectul in conferinta “Legal Issues in Social Media“, de pe 8 noiembrie. Este cred cel mai bun teren (neutru) unde disputa poate fi analizata la rece si alaturi de specialisti in domeniu.

Cum tema e actuala si multe bloguri au preluat subiectul, am decis sa oferim acreditari la eveniment acelor bloggeri care vor sa gaseasca raspunsuri la orice intrebari. Daca ai un blog si vrei sa participi la conferinta, trimite un email la office [@] evensys [.] ro, cu subiectul Acreditare, iar noi iti vom raspunde in timp util.

Sunt foarte multe subiecte care nu au explodat inca in media sau pe Internet. Vom aprofunda o buna parte dintre ele si vom cauta solutii la provocarile majore pe care le au companiile si agentiile in mediul online. Exista pentru acestea o oferta de nerefuzat pe o serie de bloguri de la noi, care sustin evenimentul. Nu e greu sa le gasiti!

6 comentarii

  1. Vasile Manu says:

    Mă interesează subiectul. Sper să o transmiteţi live şi pentru provincialii care nu se pot deplasa chiar aşa când vor ei în Capitală.

    S-a creat o controversă interesantă pe tema asta.

  2. S-a potrivit tema aleasă cu recentul scandal? Sau?…

  3. Dupa cum stii, eu pot sa fac minuni si sa organizez peste weekend o conferinta!

  4. Flo says:

    conferinta de weekend suna bine 🙂

  5. Ești ironic, înțeleg.

  6. caini says:

    “Voyo.ro si cei 40 de hoti” asta chiar e tare. Buna de retinut.

Comentează