MANAFU*

Abonamente Evensys

100 lucruri de urmarit in 2013

Tocmai a aparut una dintre cele mai importante prezentari despre tendintele anului viitor, o colectie de idei care si-a gasit loc pe acest blog in ultimii doi ani. Daca o urmariti, veti vedea cateva felul in care industrii, obiceiuri si tehnologii se schimba.

Sigur, mi-ar placea sa vad multe dintre ele si la noi, insa am devenit mai moderat, in ultimul timp, cu asteptarile fata de piata noastra. Chiar si asa, sunt sanse sa experimentam cateva dintre ele.

BLOCKING SOCIAL MEDIA BORES – Ne-am cam saturat de anumite imagini, status-uri sau vorbe celebre pe Facebook, asa ca vom cauta cai sa blocam materialele sau chiar sursele lor. Exista deja extensiile pentru browser Unpolotic.me si UnBaby.me.

CLICK-AND-COLLECT SHOPPING – Introdus la noi de eMag, daca nu gresesc, obiceiul de a plati online si a ridica produsele apoi din magazin prinde destul de mult in Europa. Mi-ar placea foarte mult sa vad asa ceva si la Mega Image, de exemplu.

‘CLOACKING’ – Dennis Crowley, CEO-ul Foursquare, a zis intr-un interviu ca isi imagineaza un serviciu caruia sa ii spunem: “Nu vreau sa imi afisezi numele in retelele sociale in urmatoarele 3 ore”.

FLEXIBLE SCREENS – Nu mai stiu cine a introdus conceptul “Flexible Screens” (oare Nokia?), insa anul viitor LG si Samsung ar putea produce terminale cu ecran flexibil.

WINDOW SHOPPING – Privitul in fereastra magazinului poate fi reinventat daca produsele expuse vor avea QR Codes sau ecrane interactive, ce ofera link-uri directe pentru achizitie sau mai multe informatii.

1 comentariu

  1. In sibiu sunt firme ce fac window shoppingul si arata f f bine

Comentează