MANAFU*

Abonamente Evensys

Am plecat cu mult optimism de la Social Media Summit Cluj

Editiile Social Media Summit din tara sunt un bun reper al adoptiei canalelor de socializare online in Romania. Ieri la Cluj, am intalnit bloggeri noi si multe companii interesate sa faca un prim pas in social media sau sa treaca la un alt nivel.

Bloggerii prezenti la summit mi-au aratat ca blogosfera evolueaza si se diversifica, ca exista un interes pe nise si multe idei de a genera initiative locale. Si Clujul chiar este un oras al initiativei si creativitatii. Radu Bazavan si-a lansat la eveniment trailer-ul filmului scris si produs de el. Adi Hadean, poate cel mai cunoscut blogger local, a lansat in toamna Revista Bulevard. Sunt doar cateva exemple recente importante.

Oamenii din companii intalniti mi-au aratat ca avem toate motivele sa credem ca social media vor deveni si mai importante in 2012. Sunt tot mai multe domenii care isi deschid usa catre interactiunea online, motivate de strategii de grup sau de clientii lor. Pe de alta parte, companiile active deja vor sa exploreze noi platforme sociale si sa depaseasca momentul generarii de Like-uri si vizite pe site. Am intalnit cateva exemple de customer care interesante.

Sper sa ne vedem si in 2013. Mai multe imagini de la eveniment gasiti aici si aici. Social Media Summit este o platforma de evenimente dezvoltata de Revista Biz.

1 comentariu

  1. […] Nu stiu cat de incantat a fost Manafu ca m-am pus in fata si am comentat printre dinti auzindu-ma, dar in orice caz, a avut cu cine se […]

Comentează