MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce blogurile conteaza

“Datorită acestui articol m-am apucat și eu de acest serial”, imi spunea astazi cineva intr-un comentariu. “Am aflat de Social Media Summit de pe blogul tau si am venit sa iti multumesc”, mi-a spus cineva acum 2 zile la Cluj. Sunt doar doua exemple recente. Si stiu sigur ca si alti posesori de blog au primit asemenea reactii.

La randul meu, am acum intr-un tab deschis postlui lui Zoso despre Doua carti. Mi-am propus sa le cumpar. Din alta zona a blogosferei, am aflat ca afiliatii eMag au generat comisioane de 77.000 euro. Cred ca o buna parte dintre ei sunt bloggeri (Gresesc?). Si exemplele pot continua.

Blogurile sunt parte din mainstream media acum. Au depasit stadiul de newcomer. Articolul lui Andrei Plesu e o buna dovada.

3 comentarii

  1. Mergea un pic de formatting în articolul lui Pleșu dar în orice caz… dacă printr-un blog reușești să convingi 5000 de oameni să-ți distribuie ideile (ca în cazul de față) e destul de clar că treaba merge.

  2. dan says:

    blogul conteaza atata timp cat bloggerul are ceva de spus.
    atata timp cat conteaza pentru un public anume.
    altfel devine poate doar un jurmal ce si-a pierdut din intimitate fiind impartasit cu anonimi virtuali. atunci cred ca mai bine ar ocupa cateva randuri intr-o agenda dintr-un sertar de birou sau noptiera..
    p.s: misto articolul lui plesu!

  3. florentin says:

    fumos articolul lu’ Plesu!

    blogul face parte din viata de zi cu zi !

Comentează