MANAFU*

Abonamente Evensys

La cat mai multe targuri de Craciun!

 

Orasele turistice se intrec in targuri de Craciun, iar cel de la Viena este probabil cel mai cunoscut de catre romani. Creste insa interesul si in “cetatile” noastre. Sibiul, se pare, a avut cea mai rasunatoare initiativa, dar si Bucurestiul e un pic pe val. Avem un targ in Piata Universitatii, iar in weekend-ul urmator (15-16 decembrie), la The Ark, are loc Marché de Noël, un eveniment organizat de Ivan Patzaichin cu ocazia lansarii colectiei vestimentare PATZAIKIN pentru 2013. Mai multe detalii gasiti la Victor.

Cum imi place sa urmaresc tot felul de tendinte, va intreb: Credeti ca va creste moda targurilor de Craciun?

7 comentarii

  1. Copii-Copii says:

    Da, va creste moda targurilor de Craciun. Nimic rau, suparator este faptul ca la noi cel putin la acest targ de Craciuni gasesti si lucruri, obiecte care nu prea au ce cauta la un targ de Craciun.

  2. Da, o sa fie o moda. O intrebare mai ciudata totusi…economia romaniei e praf (din cate stiu eu), ei bine, cum se organizeaza targurile astea la noi in tara cu o economie praf si un roman care-si intoarce buzunarele pe dos dupa bani?

  3. Ioana says:

    Raspunsul la intrebare este DA. Poate nu o ducem noi prea grozav, insa aceste targuri sunt oaze de bucurie, fie ca recunoastem sau nu. Carcotasi vor exista intotdeauna… Insa m-am uitat in ochii socrului meu, cand l-am dus in Piata de Craciun din Bucuresti (si ai altor pensionari) si straluceau. Luminile acelea, brazii, atmosfera de sarbatoare – te fac sa te simti bine. Putin mai bine:) Si in Sibiu lumea era foarte fericita! Ma bucur ca le-am vazut pe amandoua si cred ca se ridica la nivel european. Ne mandrim cu asta, suntem smart:)

  4. Adrian says:

    Da, va deveni o moda si la noi, dar asta in timp nu imediat, deocamdata romanul e preocupat de un job si de conditii decente de viata. Este bine sa existe si targuri de Craciun mai ales pentru copii.

  5. Andreea says:

    Nu doar copii se bucura de aceste taguri, ci si noi adultii. Ma bucur ca au inceput sa se organizeze si la noi.

  6. […] Manafu: Oraşele turistice se întrec in târguri de Crăciun, iar cel de la Viena este probabil cel mai cunoscut de către români. Creşte însă interesul şi în “cetăţile” noastre. Sibiul, se pare, a avut cea mai răsunatoare iniţiativă, dar şi Bucureştiul e un pic pe val. […]

  7. gabi says:

    Am fost in Piata Universitatii si nu mi-a placut cum sunt organizati.

Comentează