MANAFU*

Abonamente Evensys

O idee creativa si o initiativa de bine de la Coca-Cola

Exista o tendinta noua in marketing: vending machines. Da, vorbesc despre automatele de orice pe care le intalnim in multe locuri publice. De obicei, ele sunt folosite ca un canal de vanzare alternativ magazinului clasic, insa de cativa ani, brand-urile devin din ce in ce mai creative cu aceste aparate. Am scris deja despre automatul Nokia legat la Foursquare sau cel Coca-Cola care iti da o bautura daca il imbratisezi.

Tot Coca-Cola a instalat deja in Mall Plaza Romania un aparat care primeste cu colindul. Aparatul masoara intensitatea cu care canta fiecare grup de colindatori si o transforma in donatie catre o cauza buna. Cu cat se vor strange mai multi colindatori, cu atat donatia va fi mare. Desigur, fiecare colindator va fi rasplatit cu un mic premiu. Il gasiti la mall pana pe 11 decembrie.

Dupa Bucuresti, aparatul pleaca dupa colinde in mai multe orase mari din tara: Constanta (Maritimo Mall – 13 decembrie), Iasi (Palas Mall – 15 decembrie), Brasov (Unirea Shopping City – 17 decembrie), Ploiesti (Ploiesti Shopping City – 18 decembrie), Craiova (Electroputere Mall – 20 decembrie), Timisoara (Iulius Mall – 22 decembrie), Oradea (Lotus Mall – 23 decembrie).

2 comentarii

  1. Genii ale marketingului, jos pălăria… nici nu îmi vine să cred cât de creativi sunt oamenii ăștia, e extrem de motivant să vezi că încă nu s-au epuizat toate ideile bune.

  2. La Cluj nu vin? 🙁

Comentează