MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce gadget vrei sa iti cumperi in 2013?

ChartOfTheDay_815_CE_Buying_Intentions_in_the_United_States_n

Vorbeam mai ieri ca tabletele au luat avant in lume. Astazi vad un sondaj despre ce gadget-uri isi doresc americanii in viitorul apropiat. As putea zice ca in mare situatia ar fi aceeasi si in Romania, cel putin in jurul meu. Dar ca sa nu guesstimez aiurea, am pus un mic sondaj mai jos, la care va invita sa imi raspundeti, avand multumirile mele anticipate. (Daca ai mai multe achizitii in plan, alege varianta care ar fi prima pe lista)

Ce ti-ai propus sa iti cumperi in 2013
  
pollcode.com free polls 

14 comentarii

  1. Anglofil says:

    Citesc lucruri bune despre pixurile Livescribe, dar par destul de scumpe pentru ce stiu sa faca.

  2. Sorin says:

    De unde si pana unde titlul cu gadget? Eu nu cred ca cele enumerate de tine intra in categoria gadget. Nici sondajul american nu zice de gadget, ci de consumer electronics. De cand Iphone, camera digitala, calculator desktop sunt atat de noi incat intra la categoria gadget? Daca ar fi asa, inseamna ca fiecare familie din Romania are 4-5 gadgeturi. Mai ramane sa punem si electrocasnicele in categoria gadget si gata.

  3. Haotik says:

    Cand le ai pe toate, e greu sa raspunzi, trebuie sa vezi ce o sa apara. Note 3 probabil vreau sa mi-l iau spre finalul anului.

  4. Sorin, ce vezi tu drept gadget, ca incep sa imi pun niste intrebari…?

  5. Sorin says:

    Pai prin gadget eu inteleg un device bazat pe electronica, nou, de dimensiuni relativ reduse si care nu poate fi asimilat unui dispozitiv mass market pe care il are toata lumea. Pentru cei ce il vad ar trebui sa fie clar elementul de noutate, inovatie, chiar daca face parte dintr-o categorie deja exsitenta pe piata.

    Un telefon cu proiector e un gadget, in opinia mea, la fel un ebook reader color sau flexibil, poate si un Samsung Galaxy Camera. Dar nu un ebook reader facut in China si mai prost in caracteristici decat primul Kindle. Generalizarea rapeste elementul specific care da esenta gadgetului. Iphone 2G e gadget? Dar o camera digitala de 2 Mpx facuta acum 5 ani? Un pentium 4 e gadget? Daca imi iau un laptop entry level de la supermarket cu 250 euro mi-am luat gadget?

  6. Sorin, termenul e folosit in sens mai larg acum.

  7. Alex Dumitru says:

    O tableta Android, un desktop PC, o camera mirrorless si probabil Note 3.

  8. Foxcrawl says:

    eu vreau un nokia lumia 920 care o sa apara urand in europa. comparativ cu laptopurile, tabletele mi se par o porcarie. mi-am luat un ipad2 cand aparuse acum un an si ceva si n-am atins-o de 6-7 ori.

  9. Cojo says:

    Mereu mă enervază sondajele care n-au toate variantele de răspuns.
    Lipsesc opţiunile “nimic” şi cea de a alege mai multe produse.

  10. Tiberiu says:

    Mai mult ca sigur o camera video digitala, de mult intentionez sa-mi cumpar una, sigur… multi s-ar gandii ca de ce ai mai avea nevoie avand in vedere ca daca mai pui ceva langa banii care ii dai pe o camera mai bine iti iei unul dintre smartphon-urile care le fac pe toate, insa nu e chiar asa (parerea mea), e mai practic sa le ai pe fiecare individual.

  11. […] blogosfera este o resursa foarte valoroasa in afiliere: 1, 2, mai ales cand vine vorba despre […]

  12. […] blogosfera este o resursa foarte valoroasa in afiliere: 1, 2, mai ales cand vine vorba despre […]

  13. Scurtu Sorin Izvoraş says:

    Dupa mine, un asemenea dispozitiv inseamna mai mult un accesoriu ne legat obligatoriu de meseria mea de baza, ci mai mult de un hoby, un obiect destinat destinderii sau distractiei. Relativ ori ce alta destinatie ar avea respectivul obiect, devine o unealta, chiar daca se foloseste la adunari si scaderi.

  14. […] blogosfera este o resursa foarte valoroasa in afiliere: 1, 2, mai ales cand vine vorba despre […]

Comentează