MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine va castiga concursul METRO Magazin Online?

Din toate propunerile primite in prima etapa a concursului cu “kit-ul de supravietuire la birou”, initiat impreuna cu METRO Magazin Online, mi-am facut propria lista cu obiecte de birotica si papetarie, pe care le voi comanda la birou. Cutii de reciclare, un distrugator de documente, o folie cu bule mari, un umezitor sunt deja in shopping cart.

A venit acum timpul pentru cea de-a doua etapa a concursului. Intrucat am avut peste 140 de inscrieri, am decis sa aleg 10 kit-uri cu care sa intru in finala. Acestea vor primi voturile cititorilor acestui blog si in functie de numarul obtinut, desemnez castigatorul. Premiul oferit de METRO Magazin Online este un kit de birou in valoare de 100 de euro, la care am adaugat eu un obiect din colectia mea de gadget-uri. Votarea dureaza o saptamana. Mai jos ii vedeti pe cei 10 finalisti.

Votarea s-a incheiat!

8 comentarii

  1. Marius T. says:

    Succes participantilor! Constantin Rus e favoritul meu!

  2. Ariel says:

    🙂
    mă bucur că am ajuns în “finală”, să-i zic așa. Sunt însă uimit de entuziasmul celor care deja au votat în 3-4h.
    http://i.imgur.com/b9xiCSJ.png

  3. Wanda says:

    Augustin a avut cel mai tare comentariu. Umezitor Wetty, folie cu bule de plastic pt. Zen, ghilotina:))))))) Pacat ca nu-l voteaza nimeni. Ar fi fain daca ai da un premiu si persoanei care a scris cel mai amuzant comentariu din punctul tau de vedere. Numai zic.

  4. Catalina says:

    poate ca era mai bine un random…

  5. Alina says:

    E putin surprinzator ca entuziasmul votantilor s-a pierdut in cel mult doua ore de la postarea din 29 ianuarie pentru cei din top 2.

  6. […] Online. Au fost doua etape in care, o data, am strans idei de kit-uri (Multumesc tuturor!) si apoi am votat finalistii. Se pare ca Laura are foarte multi prieteni in online, caci a castigat detasat, cu peste 600 de […]

  7. Roxana Bilc says:

    Alina, stii ce e mai surprinzator? Ca lui Manafu nu i s-a parut nimic suspect. :))

  8. cornelia says:

    nu iti functioneaza un banner de la promo, cel cu startup-uri:)

Comentează