MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine voi fi eu in 2013

391588_286580318108952_2135270353_n

Desi sunt identificat printr-o singura sapca, port de cativa ani buni mai multe palarii. Sunt si organizator de evenimente, si blogger, si trainer, si consultant. Voi pastra toate aceste roluri si in 2013, dar le voi amplifica sau, mai bine zis, le voi extinde.

ORGANIZATORUL – La final de 2012, am conceput un mare plan de relansare a portofoliului de evenimente al Evensys. Avem cateva idei noi pentru 2013, insa tinta noastra principala este colectia de conferinte care au vechime si recunoastere pe piata.

BLOGGERUL – Am inceput 2012 cu doua bloguri pe WordPress (cel de fata si Social Media Training), cu doua pe Tumblr si un cont pe Pinterest. Voi continua cu ele alaturi de prezenta in retelele sociale consacrate sau noi. Detalii in curand. In blogging insa, imi doresc in 2013 sa redevin unul dintre ambasadorii blogosferei. Tin mult la acest mediu si cred ca ofera inca multe oportunitati.

CONSULTANTUL – M-am concentrat in ultimii ani pe consultanta in social media. In 2012, am fost implicat in proiecte de web si mobile development. Imi propun sa merg pe acest drum si anul acesta.

TRAINERUL – Am acumulat multa experienta de training in social media, lucrand in ultimii 4 ani cu aproape 20 de organizatii si avand alte 20 de cursuri open la activ. Daca pana acum un an, companiile erau interesate de basics si comunicare si promovare pe platformele sociale, in prezent exista deschidere pentru adoptarea acestora in HR si Customer Care. Ceea ce ma bucura foarte mult.

Spuneam in postul anterior ca 2012 a fost un an de lupta. Vom lupta si in 2013, cu siguranta, si sper ca antrenamentul de anul trecut sa imi prinda bine.

SURSA FOTO

Tags:

6 comentarii

  1. sutu says:

    La multi ani, Cristi!

  2. M-ai inspirat să scriu și eu un articol de acest fel. La mulți ani!

  3. Robert says:

    Anul deja a demarat in forta asa ca mult succes in toate si La multi ani!

  4. La multi ani!
    Tot ce iti planifici sa se implineasca!

  5. […] de un post scris de Manafu, ma gandesc sa scriu si eu despre cine sunt eu in anul in care tocmai am intrat si […]

  6. […] de un post scris de Manafu, ma gandesc sa scriu si eu despre cine sunt eu in anul in care tocmai am intrat si […]

Comentează