MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Alege kit-ul tau de supravietuire la birou

kit-de-supravietuire

Anul acesta vom vedea miscari importante in comertul online in randul unor companii mari. Fie ca deja sunt prezente in e-commerce, fie ca acum fac primul pas, jucatorii din comert (de orice fel) vor paria si mai mult pe Internet.

Tonul l-a dat METRO, cea mai mare retea de magazine cash & carry, inca de anul trecut, cand a lansat METRO Office Direct, locul din care poti cumpara pe baza cunoscutei legitimatii, la fel ca in offline. Ai la dispozitie o intreaga gama de obiecte de papetarie si birotica, produse IT, electronice si electrocasnice, dar si alimente, cosmetice, imbracaminte, mobilier etc. Ai acelasi avantaj al gamei diverse si al pretului. Livrarea se face la nivel national.

Ca si in alte zone de business, Romania este initiatorul proiectului pilot. METRO Magazin Online este implementat intai la noi, urmand sa fie un model pentru Rusia, Polonia, Olanda etc.

Fac parte alaturi de Victor Kapra si Alex Negrea din grupul de ambasadori ai METRO Magazin Online. Ne-a placut mult ideea, ne-a placut ca “episodul 1” este “produs” in Romania, ne-a placut sa fim alaturi de un lider de piata.

Concursul meu, kit-ul tau
Cu ocazia asocierii cu METRO Magazin Online, vreau sa va invit la un mic exercitiu. Intrati pe site-ul METRO Magazin Online si alcatuiti propriul kit de birou. Alegeti o serie de produse de acolo (nume + link), iar apoi le inserati ca un comentariu la acest post.

Alegeti doar obiecte de papetarie si birotica. Alegeti un kit precum cel dat de mine mai jos. Data limita este 28 ianuarie. Dupa aceasta data, voi alege cele mai creative 5 kit-uri si vom intra apoi intr-o finala. Va exista, in cele din urma, un singur castigator care se va bucura de un kit de papetarie si birotica in valoare de 100 de euro. In plus, ii voi oferi un gadget din colectia mea. Detalii in curand.

Kit-ul meu de supravietuire la birou
Am renuntat de aproape doi ani la biroul de acasa. Am renuntat si la multe dulapuri si alte obiecte de mobilier pentru a pastra spatiul casnic cat mai aerisit. In schimb la birou, am un desk mare care e mereu plin cu te-miri-ce.

Intre hartii, reviste, plicuri, si acte ravasite, vei gasi intotdeauna cateva lucruri importante:

Notebook: Oricate aplicatii si servicii web as folosi pentru notite, carnetelul meu negru este “sfant”. Nu as vrea sa imi pierd acest obicei. Am incercat acum doi ani sa iau notite pe iPad, dar m-am intors la hartie.

Post-It: Esentiale. De cand le-am descoperit acum multi ani, le folosesc pentru aproape orice cere ceva in scris.

Highlighter: Cum citesc multe prezentari, verific multe concepte, am nevoie de un marker pentru a face observatii sau corecturi.

Memory Stick: Am o cutie plina acasa si meru vreo 3-4 la mine. Cel mai mult imi place stick-ul de 4GB care imita cheia unui Mercedes.

Rolodex: Renuntasem la cartile de vizita si implicit la Rolodex, insa am redescoperit importanta micilor bucati de carton, mai ales in cercuri noi sau traditionale. Am reactivat deci Rolodex-ul.

Stapler: Imi place mult de tot capsatorul meu. Robust, compact si mai ales usor de utilizat. Sistemul “one-touch” iti permite sa capsezi rapid doar cu o simpla apasare de deget.

Chiar sunt curios ce kit-uri veti alege.

PRIMA PARTE A CONCURSULUI S-A INCHEIAT. URMEAZA SELECTIA CELOR 5 FINALISTI SI ETAPA FINALA.

101 comentarii

  1. Daca ti-a placut concursul cu ceasul Sony, o sa iti placa mai mult concursul cu ceasul Pebble! https://www.manafu.ro/2013/03/ai-un-cont-de-twitter-castiga-un-smart-watch-pebble/

Comentează