MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu ce evenimente incepem anul 2013

webstock

Am venit din vacanta si am intrat direct in agenda de evenimente Evensys. Am testat cateva idei, am reinventat concepte. Am trecut printr-o serie de intalniri, urmeaza altele. La o saptamana de la reluarea activitati, am lansat astazi agenda primelor conferinte din 2013. Incepem anul cu un eveniment nou si continuam cu trei evenimente de referinta in pietele lor. Iata ce va invit sa va treceti in agende:

Production Conference 
23 ianuarie 2013, Bucuresti | www.productionconference.ro
Cea mai importanta conferinta dedicata optimizarii proceselor de fabricatie si metodelor de reducere a timpului de productiei si al costurilor.

Tax EU Conference
7 – 8 februarie 2013, Bucurestiwww.taxeu.ro
Cel mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate, organizat de-a lungul timpului in parteneriat cu cele mai renumite companii de consultanta fiscala din Romania.

Digital Marketing Forum 2013
6-7 martie 2013, Bucuresti | www.digitalforum.ro 
Cel mai vechi eveniment de marketing digital din Romania, ce ofera cele mai noi tendinte si idei de promovare eficienta in mediul online.

PR Forum 2013
27 – 28 martie 2013, Bucuresti | www.prforum.ro    
Cea mai cunoscuta conferinta despre PR si comunicare, ce atinge cele mai importante subiecte ale momentului.

Hotel, Tourism & Leisure Conference 2013
25 mai 2013, Bucuresti | www.hotelconference.ro    
Conferinta include specialisti in domeniul ospitalitatii si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca.

Facility Management Conference 2013
5 iunie 2013, Bucuresti | www.facilityconference.ro    
Cel mai important eveniment local specializat pe zona de mentenanta si gestionare a serviciilor si utilitatilor din cadrul cladirilor.

ALTE EVENIMENTE IN PREGATIRE

3 comentarii

  1. Mie imi e foarte dor de Inspire, este evenimentul care mi-a placut cel mai mult. Mai iei in calcul organizarea lui si in viitor?

  2. […] Manafu1 a anuntat zilele trecute datele a doua evenimente ce poarta semnatura Evensys (site oficial), evenimente de […]

  3. […] Cel de-al doilea eveniment al lunii martie este PR Forum 2013, desfășurat în perioada 26-27 martie, la București. PR Forum este cea mai cunoscută conferință de PR și comunicare. Aceasta este cunoscută datorită faptului că abordează cele mai importante subiecte de pe piața actuală. […]

Comentează