MANAFU*

Abonamente Evensys

Incercati sa nu ratati #amsterdam2013

Spuneam astazi pe Facebook ca mi s-a facut dor de Amsterdam. L-am vizitat pana acum de 4 ori, cred si din 2011, am decis sa ma intorc in fiecare an. In 2013, Amsterdam bifeaza cateva momente aniversare importante, asa cum vedeti in clipul inserat. Cel mai important milestone? Se implinesc 400 de ani de la demararea lucrarilor la celebrul sistem de canale.

Nu stiu daca am mai spus pe blog, in alte conjuncturi sigur am mentionat. Amsterdam este orasul in care mi-ar placea sa locuiesc. Are marimea potrivita, e colorat de atatea culturi, e viu, cosmopolit, inovativ si tolerant… Nu va ganditi la prostii!

Am gasit acum ceva vreme un infographic despre oras. L-am pastrat just in case. Acum am ocazia sa il pun pe blog.

6 comentarii

  1. Cuibus says:

    Mda e frumos..doar ca viata de noapte cam lipseste daca nu vrei sa fumezi sau sa ….. In rest e faina arhitectura, lumea, mai putin taxistii pirati de prin asia.. Merita vazut festivalul de barci din 2015, in 2010 au fost peste 5000 de barci din toata lumea.

  2. Inainte sa vizitez San Sebastian in Spania, Amsterdamul era pe locul 1 in topul oraselor preferate – vizitate. Acum e pe 2. 🙂

  3. BTW, sa nu ratezi Sensation White. 😉

  4. Petru says:

    Amsterdam the best free ! Vreau si eu !

  5. Horatiu says:

    Las’ca fumeaza Tecuceanu tot inainte de a mai ajunge si noi pe acolo 🙂
    Si un mare minus in graficul prezentat: locurile unde poti manca decent sunt sublime …dar lipsesc cu desavarsire.

  6. Rezonez cu tine aici. Si mie mi-ar placea sa locuiesc. Ai fost in NDSM district? La 20 min de mers cu feribotul de la Central Station.

Comentează