MANAFU*

Abonamente Evensys

5 huse cu baterie externa pentru iPhone 5

Daca intentionezi sa iti iei un iPhone 5, iti recomand sa pui pe lista si o husa. De orice fel. Este modelul care atrage zgarieturile cel mai repede. Cel putin pe in varianta Black. Am incercat vreo doua modele pana acum, insa m-am oprit la husa Mumbi de pe Amazon, pentru ca ofera protectie pe intreaga banda metalica a telefonului. Alte modele vin decupate in partea superioara si cea inferioara, locuri predispuse la zgarieturi.

Ma gandesc acum insa sa trec la un nivel superior. Sa rezolv si o alta problema. iPhone 5 are cea mai slaba baterie de pana acum. Parerile sunt impartite la acest capitol, dar daca te simti pagubit ca si mine, poate vei alege si tu o husa cu baterie externa incorporata. Primele modele au aparut deja pe piata. Iata cateva exemple:

i-blaston

i-Blaston PowerGlider External Battery Case for iPhone 5 (69,95$)
Vine in variante alb si negru, rezista pana la 800 de incarcari si iti ofera in plus “energie” cat bateria telefonului. O poti cumpara de pe Amazon.

unu

uNu DX Protective Battery Case for iPhone 5 (79,95$)
Rezista pana la 500 de reincarcari si ofera un timp de convorbiri pana la 10 ore. La fel, o gasesti in variante alb si negru. O poti cumpara de pe Amazon.

PowerSkin

Powerskin Battery Case for iPhone 5 (64.99£)
Se incarca in 4 ore si are patru variante de culori: alb, negru, rosu, roz. Ofera timp de convorbiri si navigare pana la 6 ore si jumatate. O poti cumpara de la PowerSkin.

mophie

Mophie juice pack helium – iPhone 5 (79,95$)
Iti ofera pana la 80% “energie” in plus fata de bateria telefonului, ceea ce s-ar traduce in 6 ore de convorbiri si Internet in reteaua 3G. Ai variantele Dark Metal si Silver Metal. O cumperi de la Mophie.

maxboost

Maxboost Fusion Detachable External iPhone 5 Battery Case (69,95$)
Ai 8 ore pentru convorbiri si 10 ore pentru navigare pe web. O poti incarca in acelasi timp cu telefonul printr-un cablu MicroUSB. Vine in alb si negru. O poti cumpara de pe Amazon.

6 comentarii

  1. liviu says:

    nu mai bine iti iei alt telefon??

  2. liviu, buna observatie!

  3. gAnY says:

    Husele trebuie sã fie neapãrat din silicon, altfel se zgârie pe margini în locurile unde se face prinderea..

    PS: eu prefer fãrã husã, si îl folosesc fãrã husã.

  4. Dacian says:

    La iPhone 5 este pacat sa pui asemenea, huse. Eu imi iubesc telfonul asa cum este cum la lastat “d-zeu”, nu sa fie gros si greu…

  5. Cristi says:

    Eu prefer sa folosesc husa de silicon pentru a-mi proteja telefonul, mai ales de zgarieturi!

  6. Cosmin says:

    Si eu prefer o husa de silicon transparent pentru 5S. Deunazi am cumparat o baterie externa frumoasa rau, se potrivea manusa la telefon, alba, subtirica si unde mai pui ca “debita” 3000 mAh. Singura problema e ca nu era recunoscuta de telefon si deci era inutila.. Asa ca imi e cam teama de aceste carcase(lightning socket) deoarece Apple nu prea mai da licente sau licentele sunt foarte restranse la acest tip de accesoriu. Unde mai pui ca din toamna cand apare iOs 8 restrictiile vor fi si mai drastice.

Comentează