MANAFU*

Abonamente Evensys

Concursul “Kit de supravietuire” a ajuns la final

photo

Am ajuns la finalul competitiei “Kit-ul de supravietuire la birou”, initiata impreuna cu METRO Magazin Online. Au fost doua etape in care, o data, am strans idei de kit-uri (Multumesc tuturor!) si apoi am votat finalistii. Se pare ca Laura are foarte multi prieteni in online, caci a castigat detasat, cu peste 600 de voturi. O voi contacta pentru premiu in curand. A castigat un kit in valoare de 100 de euro, oferit de METRO, si un gadget special din partea mea.

Screen shot 2013-02-05 at 4.58.30 PM

Experienta mea cu METRO Magazin Online
Sunt curios ce pozitie pe piata va avea METRO Magazin Online intr-un an. Are sanse mari sa devina un reper in e-commerce-ul local. Ma uitam la gama lor de produse si incercam sa gasesc un competitor pe zona “Alimentare / Bauturi”. Nu cred ca exista cineva in acest moment atat de puternic pe aceasta “nisa”. Am sa raman aproape de companie si voi cauta sa aflu mai multe lucruri despre planurile lor.

Magazinul online lansat de METRO imi rezolva doua probleme la birou: aprovizionarea cu birotica si papetarie la preturi foarte bune si aprovizionarea cu diverse produse alimentare, pe care, pana de curand, le luam de la un hypermarket din zona. Acum nu mai trebuie sa mearga nimeni la magazin. “Vine” el la noi. Sper sa va placa si voua noul site METRO.

Comentează