MANAFU*

Abonamente Evensys

eTravel Conference, primul eveniment national de turism online

Screen shot 2013-02-28 at 11.36.22 PM

In urma cu un an si jumatate, am realizat alaturi de ANAT, cred, primul eveniment de social media pentru industria turismului din Romania. Seminarul “Marketing si Comunicare in Turism prin Retele Sociale” s-a bucurat de o audienta destul de numeroasa. Anul trecut, in cadrul celui mai mare eveniment din industria ospitalitatii locale, am initiat workshop-ul de o zi “Social Media for Tourism“. In 2013, pregatesc prima conferinta nationala de e-commerce si marketing digital pentru agentiile de turism si hotelurile din Romania.

eTravel Conference aduce intr-o singura zi doua conferinte, trei sectiuni fast-track pentru nivelul Avansat si o gala de premiere a celor mai bune proiecte digitale de profil de la noi. Dupa cum veti vedea pe site, aveam deja alaturi de noi nume grele din turismul romanesc si o serie de specialisti in marketing online / mobile / social media.

1 comentariu

  1. mihai says:

    gand la gand cu bucurie… eu vreau sa organizez o conferinta pentru piata locala la inceputul lui mai pe HoReCa dar nu asa de specializata ci mai concreta si cu o abordare mai larga…. dar chiar ma minunam ca nu prea se intampla eventuri de genul acesta in Romania. sunt targuri si chestii dar conferinte unde sa vina speakeri relevanti…. zero barat cel putin in ultimii ani.
    Nu aveam de unde sa ma inspir 😀

Comentează