MANAFU*

Abonamente Evensys

Folositi deja aplicatia Auto.ro?

auto.ro

Am facut trei pene de cauciuc de la finalul lui octombrie pana astazi. Ultima s-a intamplat acum doua zile. Nu tin bani multi asupra mea, asa ca se intampla sa caut un bancomat o data la doua – trei zile. Vara trecuta, aproape am ramas fara benzina pe noua bucata de autostrada catre Litoral. Am deci cel putin trei motive sa imi instalez aplicatia Auto.ro pe smartphone. Imi ofera informatiile despre benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si bancomate. Mie si altor 135.000 de utilizatori deja inregistrati in aplicatie.

Daca nu o folosesti inca, te invit sa o instalezi (iOS / Android). Daca esti deja utilizator, afla atunci ca de cateva zile exista o noua sectiune in aplicatie. “Masina mea” se doreste a fi un jurnal de bord, cu alerte pentru plati sau termene limita importante (rate, ITP, RCA si alte revizii).

3 comentarii

  1. Mihai says:

    3 pene? OMG…eu umblu de 5 luni fara roata de rezerva si am facut inclusiv drumuri cluj-sighet, sau cluj-suceava…

  2. […] Aplicatii mobile. – Isi doreste cineva 2 ferestre de browser active simultan pe iPad? – Lansari: WizzAir pe iPhone, iPod si iPad – Nu te poti trezi dimineata? Alege! Umilire publica, ori competitie? 🙂 – Carmageddon si Re-Volt, doua jocuri «evergreen», prezente si pe iPhone! – Folositi deja aplicatia Auto.ro? […]

  3. Schunn says:

    Confirm, chiar este o aplicatie utila pentru soferii care doresc sa aiba acces instant la toate serviciile auto.

Comentează