MANAFU*

Abonamente Evensys

Topul brandurilor pe Twitter in Romania (2013)

top-twitter

Twitter ramane o retea de nisa la noi, care nu a reusit sa se dezvolte din motive foarte putin cunoscute. Cu toate acestea, exista o serie de companii care isi alimenteaza zilnic conturile cu noutati sau raspund prompt intrebarilor clientilor. Spre deosebire de paginile de Facebook, conturile de Twitter nu se bucura de o expunere foarte mare in analize, stiri sau studii.

Am decis de aceea sa ii scot in fata un pic pe cei care inca investesc timp, resurse si energie in cea mai mare platforma de microblogging din lume. Am pornit de la Top Social Brands, clasamentul anual realizat de revista Biz, din care am extras brand-urile cu cei mai multi followers.

Anul viitor sau cu o proxima ocazie, voi cauta sa fac clasamentul combinand numarul de urmaritori si numarul de interactiuni pe o anumita perioada.

5 comentarii

  1. Marius Sescu says:

    Adevărul e că numărul de followeri e jenant de mic pentru branduri.

  2. Tudor says:

    Nu stiu cat e de corect topul. Banca Transilvania (@b_transilvania) are 441 de urmaritori. E doar un brand pe care nu l-am vazut in top si m-am gandit sa verific. Posibil sa fie singura scapare.

  3. Tudor, topul se bazeaza pe Top Social Brands. Am urmait deci doar brandurile de acolo. Completarea e binevenita totusi.

  4. Pe locul 7 intră direct @F64Studio, cu 2.893 de followers 🙂

  5. […] [28 februarie] Twitter: Topul brandurilor in Romania in 2013 – Vodafone, BMW, Microsoft, Nokia, Bitdefender, ING, AVON, Orange, Samsung, Petrom [Manafu] […]

Comentează