MANAFU*

Abonamente Evensys

Aplicatia lunii februarie (2013)

Meet Mailbox from Mailbox on Vimeo.

Pentru ca februarie a fost o luna scurta si eu am fost prins intr-un vartej de lucruri, vin mai tarziu cu recomandarea mea pentru aplicatia mobila a lunii februarie. Puteam, de fapt, sa vin si mai tarziu, caci senzatia momentului, cea mai cool aplicatie de la WhatsApp incoace, Mailbox, nu este inca disponibila tuturor. Momentan esti pus pe o lista de asteptare.

Nu va pot vorbi deci din propria experienta. Va pot spune ce am vazut in prezentarea aplicatiei si ce am citit prin alte parti.

Mailbox propune o interfata curata si intuitiva. Seamana un pic cu Mail-ul de pe iPhone, nu? Insa punctele de diferentiere sunt date de optiunile de organizare a mail-urilor primite, intre care amanarea mesajului mi se pare foarte utila. Primesti la un moment dat un mail la care nu poti sa raspunzi cu toata atentia. Il amani pe a doua zi, cand vei fi alertat ca acel mesaj asteapta un raspuns.

Sunt inca pe lista de asteptare. Si sunt foarte curios.

Paranteza. A fost o buna tactica de promovare aceasta inscriere pe lista de asteptare. Nu credeam ca in 2013 mai avem rabdare sa asteptam pana nu-stiu-cand. Se pare totusi ca nu avem incotro cu Mailbox. Inchid paranteza.

Cred ca e momentul ca mail-ul sa evolueze. Gmail a adus multe inovatii si imbunatatiri “casutelor noastre postale”. Avem nevoie insa de ceva mai mult.

3 comentarii

  1. NetuLiber says:

    cand m-am inscris, inaintea mea erau aprox 700k de oameni. Inca mai am 160k in fata si 600k in spate. se misca greu……

  2. Mofturescu says:

    Principala calitate a Mailbox este că gesturile sunt cheia de control. Nici Gmail nu face asta la fel de bine, iar aplicația default din iPhone e o mizerie.

  3. Alin says:

    seamana cu mailul de pe WP 7… iar faza cu amanarea unui mail…chiar e folositoare?

Comentează