MANAFU*

Abonamente Evensys

Cand Romania coordoneaza alte tari

poza 3

Vodafone a lansat astazi centrul regional “Danubius”, un departament ce reuneste 250 de ingineri romani, care deserveste mai multe divizii Vodafone in Europa. Astfel, aceasta echip alocala va monitoriza si intretine buna desfasurare a serviciilor operatorului in tari precum Italia, Germania, Grecia, Cehia, Olanda si Albania. In total, aceste tari si Romania strang peste 90 de milioane de clienti.

Pentru companie e o mare victorie in reateaua din care face parte. Pentru mine e un semn ca putem sa aducem aici business extern. Multe companii si-au arondat afacerile locale la birourile din alte tari din jur, lovite fiind de criza sau de reduceri de tot felul. Ce am vazut astazi la Vodafone imi spune ca se poate si altfel. Detalii complete despre lansare gasiti aici.

2 comentarii

  1. Marian S says:

    Da, e frumos din partea lor, dar uite că mai calcă pe bătături pe micii utilizatori şi nici măcar nu vor să răspundă unei reclamaţii şi să-mi spună clar: du-te, bre, la plimbare, tu eşti un amărît de utilizator de cartelă prepay, cu un amărît de telefon vechi, iar noi avem alte priorităţi acum.

  2. Radu says:

    Un succes, partial datorat costurilor cu resursa umana mai scazute din Romania, dar si o noua certificare a existentei unei valoroase comunitati de specialisti IT&C in Romania. La mai mare!

Comentează