MANAFU*

Abonamente Evensys

Inceputul unei frumoase prietenii

34418_139217779458535_8117573_n

Relatia dintre companii si clientii lor s-a transformat destul de mult in ultimii ani. Internetul este in mare parte “de vina”. Mai precis, social media. De aceea, marile branduri cauta noi si noi cai de a ajunge la consumatori, de a comunica pe limba lor, de a le atrage atentia, de a pastra si strange legatura cu acestia.

Companiile romanesti nu sunt straine de adaptarea la transformarile relatiei amintite. Imi place sa cred ca pe piata locala am vazut foarte multe programe de comunicare frumoase, unele lansate in premiera, altele fiind episoade pilot in regiune sau chiar la nivel mondial.

PE SCAUNUL DIN STANGA
Am placerea sa va anunt ca incepand de astazi, alaturi de Cristina Bazavan, voi fi parte din proiectul “Pe scaunul din stanga“, un program de comunicare initiat de Porsche Inter Auto Romania, cel mai mare distribuitor din tara al marcilor Skoda, Volkswagen, SEAT, Audi, Porsche, Bentley si Lamborghini. De fapt, vorbim de o retea ce include dealerii Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bucuresti Vest 1, Porsche Bucuresti Vest 2, Porsche Bucuresti Aviatiei, Porsche Timisoara.

Timp de un an voi avea acces la modelele acestor marci, la premiere si noutati, la filosofia lor, la oamenii din companie si la tot ce inseamna industria auto din perspectiva PIA Romania.

Pe langa blogul oficial si prezenta pe Facebook (1,2,3), compania deschide o noua interfata de comunicare cu publicul online prin asocierea cu doua bloguri independente. Dorinta noastra (a tuturor celor care suntem implicati) este sa aducem experiente inedite, autentice si sa ne conectam cu comunitatea online.

Va invit sa ne urmariti in calatoria noastra. Mai bine zis, va invit sa ne urmati, caci avem cateva locuri libere in masini. Dar despre asta vorbim de saptamana viitoare.

6 comentarii

  1. vali says:

    când iei un RS6 să mă chemi 😀

  2. Alin Chiriac says:

    Buna initiativa. Sunt convins ca accesul la noutatile lor iti va oferi experiente de neuitat. Dar ce te faci cu serviciile post vanzare, service de exemplu… O miscare asemanatoare ar mai spala din reputatia pe care o au.

  3. […] ”Dorinţa noastră (a tuturor celor care suntem implicaţi) este să aducem experienţe inedite, autentice şi să ne conectăm cu comunitatea online.” (Cristi Manafu) […]

  4. Blogatu says:

    Felicitari!

  5. Danyzus says:

    Chiar vei avea acces la orice masina a lor? 🙂

  6. […] si prezent De la inceputul lunii martie, am devenit unul dintre ambasadorii Porsche Inter Auto Romania, cel mai mare distribuitor local al marcilor Skoda, Volkswagen, SEAT, Audi, Porsche, Bentley si […]

Comentează