MANAFU*

Abonamente Evensys

Stirili inseamna stiri doar pe gustul tau

Cu un nume foarte jucaus, Stirili este un agregator de stiri de pe bloguri si publicatii online, pentru utilizatorii telefoanelor Android. Aplicatia “monitorizeaza” ce citesti si iti ofera apoi un continut apropiat de preferintele tale. In acest moment, Stirili agrega peste 150 de surse in 30 de categorii. Astept versiunea pentru iOS. Daca o testati intre timp, lasati un comentariu. Chiar sunt curios.

Cititorii propun cele mai bune texte

Daca ai citit in ultimul an un post deosebit pe un blog, te invit sa il inscrii la Premiile Superscrieri, sectiunea Superscrierea Cititorilor. Dupa doi ani in care Fundatia Friends for Friends a cautat cele mai bune exemple de jurnalism narativ, in 2013, cauta printre cititorii online cele mai inspirate texte de non-fictiune. Pana pe 9 mai poti propune un material pe care tu il consideri valoros. Detalii mai multe la Bogdana.

Ce ar putea sustine cresterea Internetului in Romania?

In urma cu doi ani, vorbeam de 8 milioane de utilizatori de Internet in Romania. Astazi, putem apreica ca sunt 10 milioane. Pentru finalul lunii iunie 2012, Internet World Stats aprecia o populatie online de 9.642.383 de persoane. Un infografic Breeze Mobile ne spunea in urma cu o luna ca, in Romania, sunt 9,5 milioane conexiuni la Internetul mobil. “Zece milioane de utilizatori”. Suna bine, nu? Dar oare putem mai mult? La noi penetrarea Internetului este sub 50% la nivelul Mai mult ››