MANAFU*

Abonamente Evensys

5 motive pentru care nu trebuie sa ratezi PR Forum 2013

pr forum

Peste cateva zile, incepe PR Forum, un eveniment despre care am scris foarte putin eu pe blog, dar care anul acesta se bucura de o atentie foarte mare din partea specialistilor in comunicare si PR de la noi. M-am ocupat mai mult de continut si concept anul acesta si mai putin de promovarea efectiva. S-au ocupat insa foarte bine de acest capitol colegii mei de la Evensys. Daca lucrezi in domeniu, iata de ce nu trebuie sa ratezi editia din acest an:

RAPORTUL PIETEI DE PR DIN ROMANIA
Pentru prima data intr-un eveniment de gen, vom avea un raport al asteptarilor clientilor fata de serviciile de PR din Romania. Realizat de Unlock Research si o serie de oameni de comunicare din companii mari, acest studiu poate servi drept un barometru al pietei de PR.

TENDINTELE REALE DE PE PIATA LOCALA
Domeniul comunicarii trece printr-o transformare substantiala de ceva timp, care se va accentua in anii urmatori. Daca ne uitam la piata media, vom vedea in 2013 efectele impactului declinului presei scrise. Dar dincolo de media relations, vorbim de o crestere pe new media relations si de o schimbare a felului in care comunicam in mod traditional.

PROVOCARILE REALE ALE COMPANIILOR
Multi inca se ma ghideaza dupa principiul pur romanesc “Mie nu mi se poate intampla asa ceva!”, insa daca intrebi agentiile de PR mari, vei afla ca astazi crizele de imagine sunt la ordinea zilei. Si nu doar de imagine. Vorbim de lucruri foarte grave si cu un impact foarte mare. Am decis de aceea sa dedicam un workshop crizelor de PR si preventiei. Cred ca toata lumea trebuie sa fie pregatita. Just in case!

PLATFORMA DE CURSURI INTERACTIVE
In tot acest proces al schimbarilor din PR, se simte o nevoie tot mai mare de instruire a practicienilor. Asa am decis sa cream platforma PR Academy, locul in care cele mai importante tendinte si nevoi sunt transformate in cursuri interactive. Ele se bucura de succes de la prima editie, asa ca pentru ultimele locuri disponibile, va invit aici.

SUBIECTE NOI SI DE ACTUALITATE
Plaja temelor pe care le-am abordat in editiile anterioare este foarte mare, insa mereu apar unele noi sau altele cresc in importanta. La PR Forum 2013, cei activi in CSR vor primi rezultatele unui studiu recent Daedalus despre responsabilitatea sociala in randul companiilor. Consultantii in comunicare vor vorbi despre Personal Branding pentru CEO, iar oameni de research si practicieni din agentii vor dezbate evaluarea si masurarea in PR.

Comentează