MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce muzica asculta masina mea

photo (14)

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la noul Volkswagen Golf este sistemul audio. Ar trebui sa existe o lege ca fiecare masina sa aiba port USB din fabrica, iar afisajul de pe Golf sa fie in dotarea standard.

Desi conduc masina de aproape o luna, inca imi place sa ma joc cu senzorul de proximitate al ecranului. Cand apropii mana de sistemul audio, pe display, apare meniul complet. Cand o retrag, dispare. Incerc sa il pacalesc, sa ii gasesc un bug, dar nu reusesc.

Daca masina nu avea portul USB, probabil as fi ramas doar cu cele cateva posturi de radio, setate de cel care mi-a adus masina in tara. Nu prea imi mai place “sa fac” CD-uri. Acum am doua memory stick-uri cu mai multe albume lansate in ultima vreme. Si cum acest inceput de an a venit cu cateva lansari importante, impartasesc cu voi cele mai apreciate albume din ultima luna.

1. Hurts – Exile (Synth Pop)
2. Wiley – The Ascent (UK Hip-Hop)
3. Plumb – Need You Now (Christian Rock)
4. Mesh – Automation Baby (Synth Pop)
5. Kyau & Albert – Nights Awake (Trance)
6. Dido – Girl Who Got Away (Pop)
7. Woodkid – Golden Age (Indie)
8. Depeche Mode – Delta Machine (Synth Pop)

Am o idee pentru Volkswagen. La Golf 8 sa lege sistemul Start -Stop al motorului cu sistemul multimedia al masinii. Cand se “opreste” motorul, semn ca sunt la semafor, sa primesc pe ecran notificarile de pe Facebook, Twitter sau E-mail. Cand pornesc la drum, sa dispara.

In fiecare luna, in functie de preferinte, conduc o masina noua. Timp de un an, Porsche Inter Auto Romania imi ofera aceasta ocazie si acces la informatii din si despre companie si marcile sale. Urmariti tag-ul “Pe scaunul din dreapta” pentru povesti despre si din masini.

2 comentarii

  1. Adriana . says:

    Super lista de albume… chiar imi era dor sa ascult Dido….

  2. Claudiu says:

    Felicitari celor de la VW. Golf 7 a fost aleasa masina anului de catre mai multe publicatii. E bine ca nu au venit cu 7 ca fiind doar cu un ‘facelift’.

    Ce model ti-au ai primit pt teste?
    Salut

Comentează