MANAFU*

Abonamente Evensys

Stirili inseamna stiri doar pe gustul tau

Cu un nume foarte jucaus, Stirili este un agregator de stiri de pe bloguri si publicatii online, pentru utilizatorii telefoanelor Android. Aplicatia “monitorizeaza” ce citesti si iti ofera apoi un continut apropiat de preferintele tale. In acest moment, Stirili agrega peste 150 de surse in 30 de categorii. Astept versiunea pentru iOS. Daca o testati intre timp, lasati un comentariu. Chiar sunt curios.

9 comentarii

  1. Tiberiu Cazacioc says:

    Poate era ma potrivit sa ofere o aplicatie pe limba engleza, sa se bata cu cei mari. Ca functionaitate, din ce vad, invata chipurile tot felul de lucruri din nevoile utilizatorului de informare din ce are acesta prin telefon, in device. De asta asta este interesant sa fi fost in versiunea de engleza. In Google Play la categoria sa, Flipboard este recomandarea editorului, iar urmatoarea aplicatie, Pulse News are peste 88.000 de instalari. In ultimele 30 de zile, Stirili a scazut de la 5000 de instalari la 1000. De aceea zic ca daca este buna, ar fi bine sa se bata pe piata de aplicatii online in engleza. PS: Nu pot testa in Android, pentru ca am o tableta functionala care nu este recunoscuta de Google Play. Ceea ce se intampla cu cvasimajoritatea tabletelor din piata. Eu am verificat la mall IT prin decembrie si din tot ce aveau, din aproape in aproape, vanzatorul a recunoscut ca doar 1 tableta era acceptata de Google Play. Atentie deci la tablete.

  2. provinciala says:

    de ce ai vrea o varianta in engleza a unui agregator de stiri si bloguri romanesti!?

  3. Andreea, Tiberiu spunea ca ar fi interesanta si o varianta pe .com, inteleg eu. Folosesc Zite atunci cand am timp de omorat. Ideea Stirile e chiar mai avansata. Zite imi agrega dupa un algoritm care nu tine de preferintele mele si obiceiul de consum, agrega doar pe diverse categorii. Nu tot content-ul e valoros. Stirili ar fi un upgrade. Deci as incerca pe .com, daca e loc si nu sunt multi acolo, iar piata locala ar fi un test. Cel putin deocamdata.

  4. Liviu R. says:

    Aplicatia e faina ca si software, chiar foarte faina, insa imi pare inutila in momentul in care exista pe piata alte cateva zeci de solutii cel putin la fel de bune! Indicat ar fi sa mareasca rapid numarul de surse din care agrega, altfel s-ar putea sa o scoata mai repede din Play decat se asteptau! Sper ca in final, sa nu fie una din acel gen de aplicatii ce solicita dupa o anumita perioada de timp bani unui site pentru a fi inclus in agregare (sub pretextul, noi avem xx-mii utilizatori) asa cum s-a intamplat in .us!
    Asa cum zicea si Tiberiu, era mai indicat sa intre deja pe piata de aplicatii in limba engleza, chiar daca agregau continut doar in romana momentan, si spun asta din cauza ca Feedly pentru Android este mai mult decat ok, mai ales ca acel continut servit de Feedly este definit de alegerile utilizatorului (nu preferinte) si nu impuse de de terti! 🙂

  5. Mihaela Ion says:

    La o prima testare…Mici probleme la incarcarea știrilor de pe hotnews. In rest e simpatica. Mai buna decat altele.

  6. Liviu, zi-mi ceva de pe .com similar si eu o cumpar acum. Feedly nu face acelasi lucru si cum spuneam mai sus, nici Zite.

  7. Liviu R. says:

    Nici nu am spus Cristi ca ar face acelasi lucru, in fond destul de clar ca site-urile agregate vin dictate de o indexare in directorul propriu! Faceam insa o observatie care pana la urma le va servi!
    Despre Feedly, mie sincer imi place, trecand peste erorile de incarcare pe care le are uneori, in special pentru ca imi aduce reader-ul pe telefon! Foloseam pana acum ceva timp GReader Pro, apoi auzind de inchiderea lui, am comutat pe Feedly!
    Ori, tocmai cu asta vor trebui sa se lupte si cei ce au creat Stirili, pentru ca cinstit vorbind, prefer sa citesc stiri din site-uri pe care eu le-am ales din www-ul cat e de mare, decat sa citesc stiri dintr-o gama mica de site-uri, asupra carora am un foarte mic control!
    Oricum, nu era nimic de rau, era doar un customer-feedback! 😉

  8. Tiberiu Cazacioc says:

    @provinciala La ce m-am gandit eu era ca Stirli vine cu o modalitate de a-ti oferi informatii, inovativa, fata de alte aplicatii. Si ca ar putea incerca sa fie intr-o piata de limba engleza, lumea larga, de unde iti pot veni banii. Poate nu am inteles eu cum functioneaza. Mai studiez.

  9. […] Cristi Manafu ne propune o nouă aplicație mobilă pentru știri, o aplicație românească – Știrili. […]

Comentează