MANAFU*

Abonamente Evensys

123Casa!, un model pentru creatorii de aplicatii mobile

Screen shot 2013-05-23 at 11.17.02 PM

Ne vom trezi intr-o zi ca suntem inconjurati de aplicatii si nu vom sti de unde au aparut. Imi place sa cred ca, astazi, cei care dezvolta aplicatii sunt pionieri, sunt initiatorii unui fenomen care ne va cuprinde, probabil, mai repede decat orice alt trend media din istorie. Si imi place sa vad ca initiativele vin, cateodata, din cele mai neasteptate surse. Sa ne gandim la “revolutia” creata de aplicatiile de telefon mobil. Nu cred ca exista intr-o alta tara din Europa mai multe aplicatii de acest gen.

O surpriza pentru mine a fost si aplicatia 123Casa!, lansata in aceasta luna de Wienerberger Romania, unul dintre liderii in materiale de constructii, si dedicata celor care isi planifica sau isi construiesc casa.

Pe scurt, 123Casa! este un instrument specializat in calcularea necesarului de materiale de zidarie, estimarea costului si a duratei constructiei, programarea eficienta a etapelor si realizarea corecta a unei case trainice si eficiente energetic. Aplicatia este disponibila gratuit in AppStore si Google Play.

Aplicatia marcheaza si un alt trend pe care il vom intalni si la alte aplicatii de companie, ca sa zic asa: dubla utilitate. Este, pe de o parte, utila celor care construiesc si, pe de alta parte, serveste intereselor de promovare si vanzari ale companiei.

Comentează