MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam bloggeri oficiali pentru Mobile Conference Romania

Mobile Conference Romania reuneste timp de doua zile patru evenimente distincte, reusind astfel sa fie cel mai important loc de intalnire al oamenilor de marketing si dezvoltatorilor de aplicatii mobile. Ca si la alte evenimente, cautam 4 bloggeri interesati de tehnologie si comunicare, care vor participa, la invitatia Nokia, la eveniment.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam clar oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie probata cu referinte anterioare de pe blogul personal (insemnari, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresaoffice [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal. Primim solicitari in urmatoarele zile, insa, ca si anul trecut, am ales destul de rapid bloggerii oficiali.

2 comentarii

  1. […] Mobile Marketing Conference, la editia din 2011 fiind si blogger oficial al evenimentului (gasesti aici detalii despre cum poti fi unul din cei 4 bloggeri oficiali ai acestei editii). Anul acesta am […]

  2. […] Mobile Marketing Conference, la editia din 2011 fiind si blogger oficial al evenimentului (gasesti aici detalii despre cum poti fi unul din cei 4 bloggeri oficiali ai acestei editii). Anul acesta am […]

Comentează