MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum se vinde un Volkswagen Golf

Te simti bine cand cineva iti spune: “M-ai convins sa imi iau un Golf 7!”. Evident, tu stii ca decizia a fost luata dupa o indelungata cautare, dupa un test personal si o analiza atenta, insa te bucuri sa vezi ca posturile tale despre noul Golf au avut un mic impact. Povestea e adevarata.

Am facut acest intro pentru a va prezenta, de fapt, “cea mai rapida reclama pe YouTube”, creata de agentia DDB in Spania. Nu o povestesc. O vedeti mai jos.

Volkswagen Golf GTI – “Click if you can” case from DDB España on Vimeo.

In fiecare luna, in functie de preferinte, conduc o masina noua. Timp de un an, Porsche Inter Auto Romania imi ofera aceasta ocazie si acces la informatii din si despre companie si marcile sale. Urmariti tag-ul “Pe scaunul din stanga” pentru povesti despre si din masini.

4 comentarii

  1. Claudiu says:

    Smart. Putea fi o reclama pentru orice masina clasa super sport. VW au riscat, si cred eu, au castigat.

  2. cotos says:

    VW Das Auto. Din partea lor ajunge atat sa ma convinga 🙂

  3. Che says:

    Scump se vinde frate…

  4. Adisor says:

    Germani isi vand bine masinile,sunt cautati din punct de vedere calitativ,dar preturile nu sunt dupa fiecare buzunar..Fiecare cand doreste sa-si cumpere o masina alege o marca apoi modelul si se documenteaza zi si noapte pentru a fi convins ca da un ban pe ceva ce nu se strica din luna in luna.Bine la drumurile noastre din romania merge ceva la mana a 2 a sau chiar la mana a 3 a.Respect !

Comentează