MANAFU*

Abonamente Evensys

15 ani si 15 milioane de euro pentru Romania

700 de programe. 600 de ONG-uri. 200.000 de beneficiari directi. 15 milioane de euro investiti. Acesta este, pe scurt, bilantul Fundatiei Vodafone Romania, la 15 ani de la aparitia organizatiei.

Am avut ocazia, in ultimii doi – trei ani, sa sustin cateva din initiativele fundatiei. Am cunoscut oameni din interior si colaboratori din ONG-uri. I-am vazut cum muncesc si cum se lupta pentru cauzele lor. Si am vazut rezultate, ceea ce conteaza cel mai mult in initiativele sociale.

“Special pentru aniversarea noastra de 15 ani, ne face placere sa anuntam finalizarea, in cursul acestui an, a doua proiecte mari din domeniul sanatatii, care vor ajuta la salvarea de vieti omenesti. Este vorba despre constructia celei mai moderne sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la spitalul Marie Curie din Bucuresti, cu o investitie de peste 1.350.000 de Euro. De asemenea, alaturi de Fundatia pentru SMURD, am finantat un nou centru de pregatire in medicina de urgenta la Targu Mures, in valoare de peste 250.000 de Euro. Suntem si in acest an alaturi de alte 18 organizatii si finantam proiecte in sprijinul copiilor, batranilor, familiilor dezavantajate, persoanelor cu dizabilitati. Continuam sa credem in misiunea Fundatiei Vodafone, de a se implica in zonele sociale critice, pentru a face viata oamenilor mai buna”, a spus Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone Romania.

Din 1998, Fundatia Vodafone Romania a sustinut programe sociale din domeniul sanatatii, educatiei, prevenirii abandonului familial si scolar, servicii sociale pentru copii, tineri cu dizabilitati intelectuale si locomotorii sau pentru varstnici, precum si programe de voluntariat.

2 comentarii

  1. cotos says:

    Bravo lor. Asa ar trebui sa faca toti, astia mari care au de unde bineinteles. Dupa ce ajuta, din partea mea pot sa se laude pe unde vor, pana la urma conteaza ca au ridicat un deget pentru cei care au nevoie.

  2. Nico says:

    Sa lucrezi pentru un ONG, este intr-adevar frumos. Cat timp am lucrat pentru Fundatia Vodafone am vazut oameni cu adevarat fericiti si oameni care cred cu tarie ca orice fapta buna chiar poate schimba ceva.

    Ii incurajez pe toti cei care doresc sa ajute, sa o faca, indiferent de ajutor: sunt copii care de abia asteapta sa invete o limba straina sau care nu au fost niciodata la un muzeu sau batrani singuri, pentru care oricine poate face intr-un weekend cumparaturile.

    Nu trebuie decat sa vrei, organizatii sunt si nu doar cele mari!

Comentează