MANAFU*

Abonamente Evensys

Aplicatie de smartphone pentru un autoportret perfect

Screen shot 2013-06-09 at 7.13.16 PM

Urmarind toata nebunia cu filtrele foto pe telefoanele mobile, doi romani au gandit o aplicatie care face poze cu camera smartphone-ului celor care isi doresc un autoportret cat mai reusit. Desi telefoanele de top au doua camere (fata / spate), de obicei, pentru o poza buna, preferam sa intoarcem telefonul sau sa rugam pe cineva sa ne fotografieze.

Radu si Cristian au decis ca e vremea sa facem autoportrete fara sa “tragem duble” nenumarate sau sa oprim oamenii pe strada si au dezvoltat aplicatia NoClickPic, utilizand algoritmi de detectie a fetei.

Deschizi aplicatia, intorci telefonul si urmezi cateva indicatii audio simple ca sa pozitionezi camera. Ai la dispozitie un declansator automat al camerei si chiar filtre care sa te ajute sa iti pregatesti fotografiile si mai bine pentru Instagram sau Facebook.

Nu obisnuiesc sa ma fotografiez singur, asa ca daca doreste cineva sa incerce aplicatia, am la dispozitie un cod de test. Lasi un comentariu si primesti pe mail codul. Primul venit, primul servit.

6 comentarii

  1. Testez eu aplicatia! 🙂

  2. Bogdan says:

    O functie asemanatoare a introdus Nokia la Asha 210.

  3. Super misto aplicatia tocmai o testez 😀

  4. Raimi says:

    Bine ca s-a gandit doar la app store si pe androidieni i-a lasat de-o parte.

  5. […] cu Rihanna nemachiata a devenit o mare “stire” pe Internet. Exista chiar si o aplicatie speciala pentru smartphones, dezvoltata de niste romani, pentru […]

  6. […] o fotografie cu Rihanna nemachiata a devenit o mare “stire” pe Internet. Exista chiar si o aplicatie speciala pentru smartphones, dezvoltata de niste romani, pentru […]

Comentează