MANAFU*

Abonamente Evensys

Care sunt cele mai apreciate agentii de PR din Romania

In aceasta seara, revista Biz a prezentat primul clasament al industriei de PR din Romania, bazat pe un studiu de profunzime al pietei, realizat de Revista Biz si compania de cercetare Unlock Market Research.

Top 5 cele mai cunoscute agentii de PR din Romania
1. McCann PR
2. The Practice
3. DC Communication
4. GMP PR
5. Ogilvy PR

Top 5 cele mai competente agentii
1. DC Communication
2. Graffiti
3. McCann PR
4. GMP PR
5. Rogalski Grigoriu

Top 10 agentii de PR
1. GMP PR
2. McCann PR
3. Graffiti PR
4. The Practice
5. GolinHarris
6. DC Communication
7. Rogalski Grigoriu PR
8. 2activePR
9. Premium PR
10. Image PR

Clasamentele integrale, precum si lista agentiilor de PR din Romania le gasiti in cel mai recent numar al revistei Biz.

2 comentarii

  1. strain says:

    Cre’ca Biz-ul nu s-a documentat prea bine. Din cate stiu eu, The Practice a spulberat tot, la noi, pe partea de P.R. Si-n afara nu sta rau deloc. ( Nu ar strica documentare adevarata si sa nu ne mai muscam de fund – da, Biz?Deci eu as incepe cam toate topurile cu The Practice. ( Chiar daca nu am pretentii mari de la Biz, totusi..rusinica!) :))

  2. Strain, departe de mine gandul de a polemiza cu tine, insa inainte de toate, ar trebui sa avem mai intai pretentii de la noi insine. Moment in care ar trebui sa nu mai guesstimam si sa judecam un lucru dupa propria parere.

    Ca sa nu ma lungesc, iti recomand sa iei revista Biz, sa citesti care au fost criteriile si apoi sa comentezi. Un hint iti dau. Atat. Nu a fost “documentare”, a fost un studiu. Ceea ce bate de cele mai multe ori parerile personale.

    Si inca ceva. Ceea ce a facut Biz acum nu a facut nimeni din media pana acum. Si nu e prima oara cand vine cu o premiera.

Comentează