MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga cu Arctic TET (Saptamana 2)

masina-tet

Am ajuns in cea de-a doua saptamana a programului “Consultant in Electronomie“, realizat de Arctic si o serie de bloggeri cunoscuti. Timp de o luna, in iunie, suntem ambasadorii lucrurilor facute cu cap. Cu cap pentru a economisi timp, bani, energie. Nu ne place sa irosim resursele si de aceea, te invit sa fii alaturi de noi.

Vei afla cateva lucruri interesante si vei avea ocazia sa castigi un “premiu inteligent”.

Stiai, de exemplu ca poti obtine o economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosesti un program cu apa rece la masina de spalat? Sau ca in 14 minute poti avea rufe impecabile folosind programe de spalat speciale? Sau cat de important este sistemul de reglare automata a consumului de apa?

Consucrsul din aceasta saptamana iti aduce o noua provocare: Cum poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET?

Raspunde la intrebare facand referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online sau joaca Electronomic. Vino apoi pe blog si scrie un comentariu pe aceasta tema, iar la finalul saptamanii poti fi castigatorul unei masini de spalat Arctic TET.

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Aceasta a doua etapa a concursului va fi premiata, evident, cu o masina de spalat Arctic TET.

Saptamana viitoare vom avea o noua provocare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Regulamentul complet este disponibil aici.

69 comentarii

  1. PT.CONCURS:economie la consumul de energie cu 80%,daca se foloseste program cu apa rece la masina de spalat,programe de spalare speciale,care face hainele impecabile doar in 14 min,sistemul automat de reglare a consumului de apa

  2. Mincu Adriana says:

    “EcoWash” este doar una dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.

    Putem economisi apa la fiecare ulitilizare a masinei de spalat datorita functiei “AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

    “Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios.

    Mai exista o functie care inglobeaza toate cele de mai sus, avand denumirea “Economic°” si cu ajutorul careia economisim energie, apa si timp si in acelasi timp protejam mediul.

  3. Diana says:

    Simplu. Cu ajutorul programelor AquaSafe + EcoWash = economie

  4. Lenuta Ustea says:

    Cu masinile de spalat ARTIC TET putem sa economisim energie de pana la 80% , cele din clasa A+ avand calitatea de “EcoWash “-eco- ne sopteste ca e ceva de economisire. Pentru ca sunt dotate cu functia ‘”AquaSafe”‘un sistem care la consumul de apa este bine controlat si se regleaza automat, si totodata dispune de un program de spalare foarte scurt de 14 minute, astfel vom dispune de timp pretios economisit care il vom folosi pentru diverse alte activitati. Deci putem spune ca este un produs care este economic si util.

  5. Constantin Cristina says:

    Poti economisi energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash.
    EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
    Economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat Arctic TET, datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
    Economisesti timp utilizand cel mai scurt program de spalare de pe piata-Express 14 minute.
    Economisesti energie, apa si timp si in acelasi timp protejezi mediul utilizand programul-Economic 20.

  6. Adrian Tanase says:

    Timp,energie si apa, putem economisi cu Arctic TET, cu ajutorul functiilor de spalare rapida (Express 14 minute), spalare la rece ( EcoWash,pana la 80% mai putina energie consumata) si AquaSafe: un sistem care regleaza automat consumul de apa, plus alte tehnologii.

  7. Moldovan Cristian says:

    E foarte usor. Tot ce trebuie sa faci e sa te folosesti de functiile speciale pe care le are masina. De exemplu, poti economisi apa la fiecare utilizare a masinii cu ajutorul functiei AquaSafe. Iar daca vrei sa nu mai cheltui atatia bani cu detergentul, poti folosi functia EcoDose.

  8. Ghioci Ciprian says:

    Putem economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET,care au incorporat cele mai moderne tehnologi cum ar fi:“Expres 14 minute”,“EcoWash”,“AquaSafe” si Economic 20.

  9. constantinescu angela says:

    Cu masina de spalat Arctic TETputem economisi:
    _energie 80% pri functia EcoWash
    _consumul de apa cu functiaAquaSafe
    _timp cu programul cel mai scurt 14 minute

  10. popescu cornelia says:

    Prin electronomie inteleg folosirea cu inteligenta a aparatelor electrocasnice care ne ajuta sa economisim bani, timp si energie pe termen lung. Produsele din gama Arctic TET sant dotate cu functii ce ne sant benefice noua cat si mediului cum ar fi :EchoWash economiseste 80% energie, AquaSafe regleaza consumul de apa ,EcoDose regleaza consmul detergentului si programul 14minute ce economiseste timp,

  11. otet angela nicoleta says:

    MASINA ARCTIC TET DETINE URMATOARELE FUNCTII:
    1 FUNCTIA ECOWASH PT ENERGIE
    2FUNCTIA AQUA SAFE PT REDUCEREA CONSUMULUI DE APA
    3 FUNCTIA ECODOSE PT REDUCEREA CONSUMULUI DE DETERGENT
    4 PROGRAMUL 14 MINUT PT REDUCEREA TIMPULUI DE SPALARE

  12. Simona Păun says:

    Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
    ● Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.
    ● Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
    ● EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie de până la 80%.
    În concluzie, prin intermediul acestor maşini de spălat cu simbolul TET se economisesc energie, apă şi timp, dar este protejat şi mediul înconjurător.

  13. Gogoci Ramona Liana says:

    Cu ajutorul functiilor moderne care sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung:
    Clasa A+
    O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche. Beneficii: consum redus de energie electrica.
    EcoWash
    Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET.
    Beneficii: economie de pana la 80% la energie.
    EcoDose
    Dispozitiv amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida. Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung.
    AquaSafe
    Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
    Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
    Amanare pornire
    Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita.
    Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend).
    Economic 20
    economisesti energie, apa si protejezi mediul cu acest program destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac cu grad redus de murdarie

  14. Mihai Voinea says:

    Dupa mine cea mai eficienta imbunatatire a noilor masini de spalat este functia EcoWash – spalarea cu apa rece. Pana la urma incalzirea apei costa cel mai mult la o spalare. Urmatoarea ar fi Express 14 Minute, pana iti faci dus masina de spalat a si terminat. Nu castigi doar energie, dar si timp. Stai fara griji.

  15. Mina Catalin-Constantin says:

    Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

    Functia EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poati sa faci economie de energie de pana la 80%!

    Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata! Asa poti sa economisesti timp pretios.

    Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele functii ale noilor electrocasnice Arctic cu tehnologia TET.

  16. Lidia Simion says:

    Daca vrem sa spalam rufe de bumbac cu un grad redus de murdarie , alegem programul Economic 20 grade, astfel putem economisi energie, apa, dar si timp. Mai putem face economie la energie, utilizand functia EcoWash care are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %. Datorita functiei AquaSafe se optimizeaza consumul de apa. Totul este sa detinem o masina de spalat Arctic TET, iar economia de energie, apa si timp vine de la sine

  17. Printre cele mai interesante functii o gasesc pe cea de amanare pornire. Faptul ca poti sa programezi masina de spalat te face sa economisesti timp si sa nu te mai gandesti la asta ca o grija in plus. Devine totul cu mult mai simplu. Una dintre cele mai bune econimii. Cea de timp

    Suntem obisnuiti cu faptul ca masina de spalat, alaturi de frigider, consuma mult. Pur si simplu asa a fost mereu si ne-am obisnuit cugandul acesta. Dar nu trebuie sa fie neaparat asa. Faptul ca economisesti energie cu pana la 80% mi se pare o afacere buna. EcoWash este un program foarte util.

  18. violeta costin says:

    Am invatat ca este o investitie sa imi achzitionez astfel de aparate electrocasnice caci de fapt econimisec bani si pe termen lung chiar mai multi prin consum scazut de energie, apa, timp.
    Hmmm dar cel mai tare imi place functia de spalare rapida -expres, sa pot in 15 min sa am curata bluza preferata pt iesirea de seara!!
    AquaSafe (sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa…uff tare bine mi-ar prinde caci am o asociatie de proprietari care nu este de accord cu intalarea apometrelor.
    Ti-am spus ca mi s-a stricat masina si as fi cea mai fericita daca o castig, nu de alta dar nu vreau sa renunt la bugetul de vacanta 🙁

  19. Andrei says:

    Poti economisi energie, apa si chiar timp folosind urmatoarele functii ale masinii de spalat Arctic TET:
    -EcoDose – este un dispozitiv al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida;
    -AquaSafe – este o optiune de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa;
    -EcoWash – este o optiune de spalat cu apa rece pentru majoritatea programelor care ne ajuta sa facem economie cu pana la 80% la energie.

  20. Mirabela says:

    Tehnologia AquaSafe – economisim apa, EcoWash – economisim energie, spaland cu apa rece si cu programele scurte, Express 14 minute si Economic 20, economisim timp,energie electrica si apa.

  21. Vlad Toma says:

    EcoDose, AquaSafe și EcoWash sunt doar câteva din funcțiile mașinilor de spălat cu simbolul
    TET care aduc cel mai mare avantaj practic:
    economisirea. EcoDose
    Mașinile de spălat TET vin cu un dispozitiv special care te
    ajută să folosești cantitatea optimă de detergent
    lichid, la fiecare spălare. Astfel, vei economisi
    detergent lichid și, în final, bani.
    AquaSafe
    Economisești apă la fiecare utilizare a mașinii
    de spălat, datorită funcției AquaSafe, un sistem
    special care reglează automat consumul și
    controlează excesul de apă.
    EcoWash
    Poți să faci economie de până la 80%! EcoWash
    este o opțiune de spălare cu apă rece, disponibilă
    pentru majoritatea programelor noilor mașini de
    spălat cu simbolul TET.
    Express 14 minute
    Cel mai scurt program de spălare de pe piață!
    Este recomandat pentru spălarea unei cantități
    mici de articole din bumbac, cu un grad redus de
    murdărie, într-un timp record.
    Economic 20°
    Economisești energie, apă și timp și în același
    timp protejezi mediul. Programul este destinat
    pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
    (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  22. Bura Vlad says:

    Poti obtine o economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosesti un program cu apa rece. Unele dintre pograme care creeaza acest beneficiu sunt :
    1 EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poti sa faci economie de energie de pana la 80%!
    2 Express spalarea in 14 minute, fiind una dintre putinele masini de pe piata care permite acest lucru
    3. AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa in functie de cantitatea de rufe

  23. Vlad F. says:

    De cele mai multe ori spalatul rufelor folosite insa nu foarte murdare, inseamna de fapt o reimprospatare.

    Nu este nevoie de zeci de minute de inmuiere, prespalasre si nici termperaturi ridicare. In slujba economiei de timp, resurse si energie, gama de masini de spalat Arctic TET vine cu o serie de inovatii care fac viata mai usoara: sistemul EcoWash de spalare in apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor ; programul ultrarapid de spalare Express 14 minute sau functia AquaSafe de reglaj automat al consumului de apa si controlul excesului de apa.

    Acestea sunt numai o parte din avantajele utilizarii gamei de masini de spalat Arctic TET.

  24. Dogaru Goncea Anelia says:

    Achizitionam o masina Artic cu inovativa tehnologie TET si bugetul familiei este in siguranta -facem economie de apa, energie, bani pe termen lung si castigam clipe pretiose pentru a le petrece cu cei dragi.Data fiind functia de spalare speciala – EXPRESS 14 minute- putem spune ca am adaugat in “pusculita casei” o suma considerabila , economisind inteligent si aratandu-ne respectul pentru mediu.S-a terminat cu risipa si “principala vinovata” de siguranta , confort si efiencientizarea consumului de apa, energie si bani este TEHNOLOGIA TET cu performanta ” bine impachetata” in electrocasnicele inteligente ARTIC.

  25. EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt doar cateva dintre functiile care ne ajuta sa economisim energie, apa si timp. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la calitate, rezultate de spalare fiind chiar mai performante.
    Functia mea preferata este AquaSafe, acesta regleaza automat consumul de apa si controleaza excesul de apa.

  26. Marian Gheorghe says:

    Poti economisi energie,apa si timp folosind programul Economic 20 de grade.

  27. Raluca Chiritoiu says:

    Poti economisi energie,apa si timp folosind programul Economic 20 de grade.

  28. simion ovidiu says:

    Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
    Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
    Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
    Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  29. Mie, printre altele, imi place functia EcoDrost Free la gama de combine frigorifice TET, ca este un sistem de racire ce previne formarea ghetii intre cele doua compartimente ale combinei frigorifice, ce elimina nevoia dezghetarii, si asigura un nivel optim de umiditate, cu ajutorul curentilor de aer. Practic, faci economie de timp, si ai si confort si usurinta in utilizare.

  30. Tamas Sz. says:

    Putem sa facem economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosim functia EcoWash care un program cu apa rece la masina de spalat, iar daca folosim funcţia EcoDose putem economisi detergentul, cu funcţia AquaSafe se economiseste apa,iar cu functia Express in 14 minute putem sa economisim nu numai energia, apa, dar si timpul!
    Daca ne gandim bine toate aceste functii ne ajuta enorm la economisirea energiei, apei, detergentului, a timpului si nu in ultimul rand a banilor!

  31. Liviu says:

    Una dintre functiile masinilor de spalat rufe Artic cu tehnologia TET care ajuta la economisirea de bani, timp, apa si energie este EcoWash (spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor) si are ca beneficiu economie de pana 80% la energie.

  32. Dorel says:

    Arctic TET ne ajuta sa economisim, cu uramtoarele functii: EcoWash spalam cu apa rece si economisim pana la 80% energie electrica, AquaSafe regleaza debitul si consumul de apa si Express 14 minute – Economic 20, pentru a economisi apa,timp si curent.

  33. demeter evelin says:

    Cu sistemul TET de la ARCTIC ,cu functiile EcoDose,AquaSafe,EcoWash

  34. Oprea Gheorghe says:

    Putem economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET folosind unele dintre urmatoarele pograme:
    1 EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poti sa faci economie de energie de pana la 80%!
    2 Express spalarea in 14 minute, fiind una dintre putinele masini de pe piata care permite acest lucru
    3. AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa in functie de cantitatea de rufe.

  35. Nanu Ana says:

    Economisim timp, energie si apa cu masinile de spalat Arctic TET, cu ajutorul functiilor de spalare rapida (Express 14 minute), spalare la rece ( EcoWash, pana la 80% mai putina energie consumata) si AquaSafe: un sistem care regleaza automat consumul de apa, plus alte tehnologii.

  36. Costel Chiosa says:

    Ecosnomisire de energie cu functia EcoWash: optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET rezulta o economie de pana la 80% la energie.
    Economisire de apa cu functia AquaSafe: sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
    Economisire timp cu cel mai scurt program de spalare de pe piata: Express 14 minute.

  37. Andrei Oprea says:

    Dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET putem aminti functia “EcoWash”care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.
    Putem economisi apa la fiecare ulitilizare a masinei de spalat datorita functiei “AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
    “Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios.
    Mai exista o functie care inglobeaza toate cele de mai sus, avand denumirea “Economic°” si cu ajutorul careia economisim energie, apa si timp si in acelasi timp protejam mediul.

  38. RADAVOI RADU says:

    Masina de spalat ARTIC TET putem sa economisim energie de până la 80% , cele din clasa A+ avand calitatea de “EcoWash “-eco- ne sopteste ca e ceva de economisire. Pentru ca sunt dotate cu functia ‘”AquaSafe”‘un sistem care la consumul de apa este bine controlat si se regleaza automat, si totodata dispune de un program de spalare foarte scurt de 14 minute, astfel vom dispune de timp pretios economisit care il vom folosi pentru diverse alte activitati.

  39. Ecaterina Nanu says:

    Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat.
    EcoDose – este un dispozitiv al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida;
    AquaSafe – este o optiune de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa;
    EcoWash – este o optiune de spalat cu apa rece pentru majoritatea programelor care ne ajuta sa facem economie cu pana la 80% la energie.
    Programul ultrarapid de spalare Express 14 minute, este cel mai scurt program de spalare de pe piata, si ne ajuta sa economisim timp pretios.

  40. Neli says:

    Masinile de spalat,Arctic TET, ne ajuta sa economisim apa,energie electrica si timp, cu mai multe functii, printre care si spalare rapida “Express 14 minute”.

  41. Cristian says:

    Masinile de spalat Arctic TET au o serie de functii care ne ajuta sa economisim apa, timp si energie. Functia EcoDose determina folosirea eficienta a detergentului lichid, AquaSafe regleaza automat consumul de apa controland excesul iar EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie de energie de pana la 80 %.

  42. madalin says:

    Modalităţi de economisire a energiei
    Informaţiile de mai jos vă vor ajuta să utilizaţi acest
    produs într-o manieră ecologică şi economică.
    • Utilizaţi produsul la capacitatea maximă a
    programului selectat, însă nu îl supraîncărcaţi;
    vezi “Tabel cu programe şi consumuri”.
    • Respectaţi instrucţiunile de pe ambalajul
    detergentului.
    • Spălaţi la temperaturi joase rufele cu grad
    redus de murdărire.
    • Folosiţi programe mai scurte pentru a spăla
    cantităţi mici de rufe cu grad redus de
    murdărire.
    • Nu folosiţi ciclu de prespălare şi temperaturi
    mari pentru rufele care nu sunt foarte murdare
    sau pătate.
    • Dacă doriţi să uscaţi rufele în maşina de uscat
    rufe, selectaţi viteza de centrifugare maximă
    recomandată pentru programul de spălare.
    • Nu depăşiţi cantitatea de detergent
    recomandată pe ambalajul acestuia.

  43. Nicoleta Ciocoiu says:

    poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET, prin programele:
    – EcoDose – foloseste detergentul lichid eficient, astfel se face economie la detergent, si in final la bani
    – AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
    – EcoWash- economie de pana la 80% la spalarea cu apa rece
    – Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
    – Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul
    – Culori inchise – program destinat acestor articole

  44. G. Oprea says:

    Putem economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET folosind unele dintre urmatoarele pograme:
    AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
    Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
    Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp).
    Noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  45. Tudora Calinic says:

    -Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
    -EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
    -Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
    Imbinand toate cele trei avantaje (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

  46. Lyv says:

    Utilizand functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash sau Express cu care sunt dotate noile masini de spalat ARTIC cu tehnologie TET obtinem, pe langa confort si eficienta in utilizare, si economie a apei, a timpului si energiei electrice.
    *se optimizeaza consumul de APA – cu ajutorul functiei Aqua Safe – sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.

  47. A. Nanu says:

    Vom economisi energie, apa si timp cu masinile de spalat Arctic TET folosind urmatoarele functii:
    Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
    Functia EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poati sa faci economie de energie de pana la 80%!
    Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata! Asa poti sa economisesti timp pretios.

  48. POPOVICI L.V. says:

    E SIMPLU !!!!
    – Poti economisi energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash.
    EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
    Economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat Arctic TET, datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
    Economisesti timp utilizand cel mai scurt program de spalare de pe piata-Express 14 minute.
    Economisesti energie, apa si timp si in acelasi timp protejezi mediul utilizand programul-Economic 20.

  49. Raul says:

    Faci economie de energie si apa cu masinile de spalat Arctic TET utilizand functiile acesteia:
    – Clasa A+: O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche
    – AquaSafe: Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
    – EcoWash: Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET. O economie de pana la 80% la energie.
    – Express in 14 minute: Faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
    – Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul

  50. EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care
    sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung.
    Functia EcoDose foloseste eficient detergentul lichid, masinile de spalat TET venind cu un dispozitiv special care ajuta la folosirea unei cantitati optime de detergent lichid, la fiecare spalare. Astfel, se economiseste detergentul, deci si bani.
    Funcţia AquaSafe reprezinta un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa, asadar, se economiseste apa la fiecare utilizare a masinii de spalat.
    EcoWash este o acţiune de spălare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor maşini de spalat cu simbolul TET, cu ajutorul careia se ajunge la o economie de pana la 80%.
    Ar mai fi functia Expres 14 minute un program de spalare rapida, cel mai scurt de pe piata, care ne ajuta sa economisim timp pretios si sa avem rufe impecabile in doar 14 minute.

Comentează