MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga cu Arctic TET (Saptamana 3)

incorporabile-tet

Ii invidiez sincer pe cei care isi gasesc linistea si nu numai in cooking. Chiar ma gandesc sa “fur”, intr-o zi, cateva din secretele lui Adi Hadean, caci pentru mine e foarte important sa nu stau in bucutarie mai mult decat stau la masa.

Timpul e esential astazi si cand vorbim de mesele noastre, de aceea plita si cuptorul incorporabil Arctic TET e un bun aliat. Am ajuns in a treia saptamana a programului “Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, iti voi arata cum sa economisesti bani, timp si energie.

Stiai, de exemplu, ca programul Express al masinilor de spalat Arctic TET este cel mai scurt ciclu de spalare de pe piata. Dureaza doar 14 minute.

Intrebarea acestei saptamani este: Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? Cauta raspunsul si vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau.

Recomand ca raspunsul tau sa faca referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online sau joaca Electronomic.

Intra pe site sau deschide brosura online si vei gasi rapid informatii. Vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau. Poti castiga un set plita si cuptor din gama TET.

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Saptamana viitoare vom avea o noua intrebare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Raspunsurile sunt pastrate in moderare pana la urmatoarea intrebare. Regulamentul complet este disponibil aici.

59 comentarii

  1. nea'Mielu says:

    In cazul plitei, functia EcoFast permite o economisire serioasa a timpului, prin utilizarea unui arzator proiectat special, cu doua inele, care asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit. In plus, aprinderea cu un singur buton ne mai salveaza o secunda pretioasa…
    Cuptorul dispune de functia EcoFan, care transforma cuptorul traditional intr-un cuptor cu convectie, adica aerul fierbinte este fortat de un ventilator sa circule in toata cavitatea cuptorului, asigurand un timp accelerat de gatire, o rumenire uniforma, rezultate optime cu minimul de energie. Timerul ne ajuta si el, in loc sa stam cu ochii pe usa cuptorului, setam timpul necesar si ne vedem de ale noastre.
    In afara de functiile enumerate, sa nu uitam sa mentionam ca noua linie TET are si un design modern si deosebit de atragator, adica mai pe romaneste, tare mi-as dori si eu un set din asta..

  2. Moldovan Cristian says:

    Plitele si cuptoarele din gama Arctic TET te ajuta sa faci economie de energie, bani si, bineinteles, timp. Daca nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie, te poti baza pe functia EcoFast a plitei Arctic, care distribuie caldura uniform cu ajutorul unui arzator special prevazut cu inel suplimentar de ardere. De asemenea, timer-ul cuptorului Arctic iti permite sa setezi timpul pentru gatire.

  3. Paul Tomosoiu says:

    Tehnologia TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer – iti ofera optiuni multiple de gatire si in acelasi timp economisesti energie, timp si bani.

  4. Adi says:

    Functii ale plitelor si cuptoarelor Arctic TET, care ne ajuta sa economisim timp: aprindere integrata, EcoFast – gatire rapida cu ajutorul unui inel suplimentar de ardere, timer – setezi durata pentru gatire.

  5. Simona Păun says:

    Funcţiile plitelor şi cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt : EcoFast şi EcoFan.

  6. marius says:

    ECOFAN,ECOFAST

  7. Nicoleta Ciocoiu says:

    Plitele şi cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice şi uşor de utilizat şi oferă, prin funcţiile EcoFast, arzătorul de construcţie specială sau prin EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor ori SafetyPlus, opţiuni multiple de gătire a preparatelor preferate, dar şi siguranţă în utilizare şi economie de timp.

  8. Mina Catalin-Constantin says:

    Functiile EcoFast si EcoFan ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp.

  9. Sorin Ghinescu says:

    Ecofast, Timer, etc.

  10. vilcescu ionut says:

    Functia Eco Fast ,gateste mai rapid deoarece distribuie caldura uniform .
    Functia Eco Fan ptr cuptoare ,asigura circulatia fortata in tot compartimentul cuptorului.

  11. Antohe Adrian says:

    Functiile pe care noul aragaz Arctic din gama TET ni le ofera sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer si Safety Plus

  12. Condurachi Andrei says:

    functia de “punera a mancarii in cuptor sau pe plita iar cand aceasta este gata caldura sa inceteze automat” ar fi o sursa de economisire a timpului

  13. Functiile precum: EcoFast, Aprindere Integrata, EcoFan, Timer, ne ajuta sa economisim timp.

  14. Simple says:

    EcoFan este una din tehnologiile care asigura o circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si care astfel ne ajuta sa facem economie de timp si bani.
    EcoFast suna din nou promitator datorita arzatorului de constructie speciala ce permite o gatire mai rapida si o distributie mai buna a caldurii.
    Aprinderea integrata este o alta functie mai mult decat benefica si care aduce in plus de economie de timp. Personal, sunt cel mai incantat de acest aspect.

  15. Gogoci Ramona Liana says:

    Cuptoare:
    EcoFan
    Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
    Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
    Grill
    Arzator pozitionat in partea superioara a cuptorului, folosit pentru prepararea alimentelor de tip gratar sau rotisor.
    Beneficii: Ideal pentru prepararea alimentelor pentru un mod de viata sanatos.
    Timer
    Dispozitiv care avertizeaza scurgerea unei durate de timp prestabilite anterior, in acest fel putand fi folosit pentru masurarea duratei de gatire.
    Beneficii: Confort in utilizarea aparatului.
    12 functii/7 functii
    Functii special concepute pentru facilitarea prepararii produselor culinare
    Plite
    Aprindere integrata
    Functie care permite aprinderea cu usurinta a flacarii de la arzator la o simpla accesare a butonului robinetului de gaze, fara a mai fi necesara apasarea unui alt buton de aprindere.
    Beneficii: Usurinta in utilizare, ergonomie.
    Safety Plus
    Sistem de siguranta ce intrerupe alimentarea cu gaze in cazul in care flacara se stinge accidental, prevenind astfel scurgerile de gaze.
    Beneficii: Siguranta sporita in utilizare.
    EcoFast
    Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
    Beneficii: Economie de timp, gatire rapida/optima.

  16. Oprea Gheorghe says:

    Plita incorporabila TET are functia EcoFast,astfel gătim mai rapid cu ajutorul arzătorului special, cu inel suplimentar de ardere. Acesta ne permite să economisim timp, pentru că distribuie uniform căldura, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate, fie că gătim în vase mari sau mici.
    Cuptorul incorporabil TET are functia EcoFan. Preparatele se vor coace uniform, si vom economisi timp. EcoFan este un dispozitiv care asigură circulația forțată a căldurii în tot compartimentul cuptorului, asigurând un timp de gătire optim.

  17. Nanu Ana says:

    Tehnologia TET a introdus urmatoarele functii care ne ajuta sa economisim timp , deci implicit bani si energie :
    – pentru plite functia EcoFast – arzatorul special cu inel suplimentar de ardere pentru distributia uniforma a caldurii indiferent de marimea vasului;
    – pentru cuptoare functia EcoFan – distributia fortata a caldurii care conduce la o coacere rapida si uniforma;
    – aprinderea integrata si timerul economic completeaza tabloul acestora.

  18. alex says:

    Aprindere integrata, Grill, Timer, EcoFast, EcoFun

  19. Rosu Cristina-Denisa says:

    Funcțiile plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp sunt:

    – EcoFast, arzătorul special ce distribuie uniform căldura
    – SafetyPlus, sistemul de întrerupere a alimentării cu gaze
    – Aprindere integrată
    – EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor, asigurând un timp de gătire optim
    – Grill
    – Timer
    – Funcțiile speciale (7 sau 12)

  20. Lidia Simion says:

    Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
    La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

  21. Mirabela says:

    Cuptoarele si plitele Arctic TET,ne ajuta sa salvam timp,prin functiile EcoFast(gatire mult mai rapida, cu un inel adaugat de ardere),aprindere electronica si timer.

  22. Lupu Florin says:

    raspuns : diverse functii pe care le poti folosi fie separat,
    fie simultan: ventilatie, incalzire superioara si inferioara, grill.

  23. Vlad F. says:

    Ca si pentru primele doua saptamani de concurs, gasesc brosurica de prezentare a gamei de electrocasnice mari Arctic cu noua Tehnologie de Economisire pe Termen lung (TET), extrem de “la indemana” atunci cand sunt curios sa descopar inovatiile de ultim moment pe care le ofera gama TET.

    In ceea ce priveste linia de plite si cuptoare Arctic TET, nu poate sa nu-mi atraga atentia dezvoltarea, in sfarsit, a unui sistem care sa permita o repartizare uniforma a dozei de caldura necesara arzatorului, prin adaugarea unui inel arzator suplimentar. Este vorba de functia EcoFast. Dozarea uniforma a caldurii are ca principal scop reducerea timpilor necesari utilizarii arzatorului avand ca o consecinta directa economia.

    In aceiasi directie a economiei de timp, sistemul EcoFan din dotarea cuptoarelor Arctic TET, are grija de distribuirea uniforma a caldurii in intreg compartimentul cuptor.

    Eu inca am nostalgia prajiturelelor coapte demult, acasa, in cuptorul cu arzator bazal pe gaz, in care blaturile de prajitura trebuiau introduse de doua ori, pe rand, pe ambele fete, pentru o coacere cat de cat uniforma. De cele mai multe ori eu aveam sarcina de “a da la rindea” crusta prea arsa de pe ambele fete. Timer-ul sau sistemul electronic de control al functiilor (12/7), nu se infatisau inca, nici macar ca perspective de viitor.

  24. alina says:

    Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp?
    EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

  25. Functiile plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

  26. vilcescu ion says:

    EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer sunt doar cateva functii care ne ajuta sa economisim timp

  27. simion ovidiu says:

    La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
    In cazul cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

  28. iliuta says:

    Pentru PLITE-functia “Eco Fast”, gratie careia se gateste cu ajutorul unui arzator special cu inel suplimentar;

    Pentru CUPTOARE-functia “Eco Fun” care face ca preparatele sa fie gatite uniform.

  29. iliuta says:

    Pentru PLITE-functia “Eco Fast”, gratie careia se gateste cu ajutorul unui arzator special cu inel suplimentar;

    Pentru CUPTOARE-functia “Eco Fun” care face ca preparatele sa fie gatite uniform.

  30. Lenhardt Loredana-Mioara says:

    Eco Fast, Safety Plus, Eco Fun

  31. Dorel says:

    Timer,EcoFast: gatire rapida,aprindere automata.

  32. alina Galati says:

    Funcţiile plitelor şi cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt : EcoFast şi EcoFan.

  33. Dumitru Mrius says:

    Plita incorporabila TET are functia EcoFast,astfel gătim mai rapid cu ajutorul arzătorului special, cu inel suplimentar
    de ardere. Acesta ne permite să economisim timp, pentru că distribuie
    uniform căldura, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate, fie că
    gătim în vase mari sau mici.
    Cuptorul incorporabil TET are functia EcoFan
    Preparatele se vor coace uniform, si
    vom economisi timp. EcoFan este un dispozitiv
    care asigură circulația forțată a căldurii în tot
    compartimentul cuptorului, asigurând un timp de
    gătire optim.

  34. Dumitrache Jenica says:

    Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
    La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

  35. demeter evelin says:

    Cu technologia TET de la ARCTIC,functiile EcoFast si EcoFan

  36. Irina Vascenco says:

    La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
    In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

  37. Dogaru Goncea Anelia says:

    Tehnologia inovativa TET vine in intampinarea consumatorilor cu solutii viabile de economisire pe termen lung de energie , timp si bani.Vara s-a “pravalit” peste noi si caldura excesiva este o problema totusi serioasa.Un timp de gatire cat mai scurt este o prioritate , in special pentru familiile numeroase ce necesita utilizarea vaselor mari pentru masa familie.Artic ne ofera solutia salvatoare prin functia ECOFAST a plitelor incorporabile ,ale caror arzatoare special construite sa asigure distribuirea mai eficenta a caldurii in cazul folosirii vaselor mari- ne ofera sansa de a micsora timpul de gatire a preparatelor.Multumim ARTIC.

  38. Gheorghe Dan says:

    EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

  39. Stingu Gratiela says:

    2 din funcţiile plitelor şi cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt : Aprindere Integrata si Grill

  40. Functiile care ne ajuta sa economisim timp la plite: Ecofast, aprindere integrata; la cuptoare: ecofan

  41. MIhaela Scurtu says:

    Functia EcoFast la plite si functia Ecofan la cuptoare sunt functiile care ne ajuta sa economisim timp

  42. Mihai Voinea says:

    Ce funcții ale plitelor și cuptoarelor ne ajută să economisim timp?
    EcoFast e prima functie importanta pentru noile cuptoare si plite Arctic TET, pentru ca distribuie uniform caldura si se hrana se incalzeste mai repede. A
    EcoFan, sistemul care asigura circulatia fortata a caldurii in interiorul cuptorului si va duce la un preparat copt uniform.
    Aprinderea integrata salveaza timp pentru ca nu mai stai ca cauti bricheta/aprinzator/chibrituri.
    Sistemul 12 functii/7 functii este, de asemenea, util in economisirea timpului pentru ca setezi plita sau cuptorul pentru ce ai de gatit si iti faci treaba.

  43. PicincuHobjila Viorica says:

    EcoFan(asgura circulatia caldurii in tot compartimentul), EcoFast(gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii)

  44. Mihai Lucretiu says:

    Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

  45. otet angela nicoleta says:

    FUNCTIILE SI CUPTOARELOR CARE NE NE AJUTA SA ECONOMISIM TIMP SI BANI SANT:
    _ECOFAST -ARZATOR SPECIAL CE DISTRIBUIECALDURA UNIFORM
    _ECOFAN -DISPOZITIV CARE ASIGURA TIMPUL OPTIM DE GATIRE IN CUPTOR
    _APRINDEREA INTEGRATA SI TIMERUL ECONOMIC

  46. Ivan Janeta says:

    Cu functia EcoFast permite o economisire serioasa a timpului, prin utilizarea unui arzator proiectat special, cu doua inele, care asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit.Tehnologia TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer Avem optiuni multiple de gatire si in acelasi timp economisim timp si bani.

  47. Nicoleta Agache says:

    EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer si Safety Plus

  48. valerica s. says:

    Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

  49. lavys says:

    La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
    In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

  50. vilcescu tinca says:

    Plitele şi cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice şi uşor de utilizat şi oferă, prin funcţiile EcoFast, arzătorul de construcţie specială sau prin EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor ori SafetyPlus, opţiuni multiple de gătire a preparatelor preferate, dar şi siguranţă în utilizare şi economie de timp

Comentează