MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga cu Arctic TET (Saptamana 4)

frigider-tet

Ne apropiem de finalul programului “Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, ti-am aratat cum sa economisesti bani, timp si energie. Si pentru ca simtim cu totii ca vara si-a intrat in drepturi si vrem sa avem mereu ceva la rece, in aceasta saptamana, oferim ca premiu o combina frigorifica No Frost Arctic TET, care pe langa un plus de confort, poate aduce multe alte beneficii.

Nu va dam mai multe detalii, va invitam doar sa le descoperiti pe site-ul Arctic TET, in brosura online sau in jocul Electronomic si sa lasati un comentariu ca raspuns la intrebarea: Ce functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil?

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Aceasta ultima etapa a concursului va fi premiata cu o combina frigorifica Arctic TET. Regulamentul complet este disponibil aici.

68 comentarii

  1. Sorin Ghinescu says:

    Ecofrost free, ecobuzz, ecofresh, ecoled, etc.

  2. Vlad F. says:

    Suita de functii EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, acompaniata de o clasa energetica A+ reprezinta reteta perfecta pentru economia de energie.

  3. otet angela nicoleta says:

    Ecofrost free, ecobuzz, ecofresh, ecoled, etc.

  4. Lenuta Ustea says:

    EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, tot ce reprezinta
    clasa energetica A+

  5. Dorel says:

    EcoBuzz, EcoLed, Clasa energetica A+

  6. Melinda Val says:

    Combinele Arctic TET inglobeaza inovatii importante pentru consumul de energie electrica: EcoFrost Free, Eco LED, EcoBuzz, EcoFresh, MultiFrost Zone, EcoDual Balance, EcoBreeze, plus o clasa energetica de nivel inalt, A+.

  7. Dascalu Carmen says:

    Functii si caracteristici ale combinelor frigorifice Arctic TET te ajuta sa faci economii substantiale de energie, asigurandu-ti in acelasi timp un mod de utilizare simplu si confortabil: – Functia EcoLED – poti economisi de pana la 7 ori mai multa energie.
    – Functia EcoFrost Free previne formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei frigorifice.
    – Functia EcoBuzz – te avertizeaza dupa un minut daca nu s-a inchis usa frigiderului sau daca nu este corect inchisa, economisind astfel energie.
    – Functia EcoFresh – mentine o temperatura de zero grade Celsius, ideala pentru pastrarea carnii si legumelor, astfel evitandu-se imprastierea mirosurilor.
    – Functia Eco Dual Balance care previne amestecarea mirosurilor alimentelor, pastrand o umiditate care impiedica deshidratarea alimentelor.
    – Functia Eco Breeze prin care temperatura ramane constanta, neafectand alimentele.
    – Clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu pana la 25% mai mic.
    – 2 compresoare- poti controla separat temperatura din racitor si temperatura din congelator.

  8. silviu baroiu says:

    Clasa energetica A+
    Display Electronic
    EcoFrost Free
    EcoLed
    EcoBuzz
    Eco Breeze
    Eco Dual Balance
    Eco Fresh
    Safety Glass
    2 compresoare
    Multi Frost Zone
    Rafturi Ajustabile

  9. ogrezeanu daniela says:

    EcoBuzz, EcoLed, Clasa energetica A+ +++++++ toate functiile

  10. Ionici Simona says:

    Funcțiile combinelor frigorifice Arctic TET care reduc consumul de energie sunt: Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Fresh, Eco Dual Balance, Eco Frost Free, Eco Led . Combinele sunt de clasa energetica A+
    -EcoBuzz- sistemul ce te avertizeaza daca cumva ai uitat usa combinei frigorifice deschisa
    -EcoBreeze-favorizeaza o conservare mai buna in timp a alimentelor prin intermediul curentilor de aer
    -EcoFrost Free-ce previne formarea ghetii in compartimentele combinei frigorifice,si astfel nu mai este necesara dezghetarea combinei
    -EcoFresh-sistem conceput special pentru a pastra alimentele ce nu trebuie inghetate precum carnea sau lactatele prin mentinerea unei temperaturi apropiate de 0 grade Celsius, si care combate imprastierea mirosurilor in frigider
    -Eco Dual Balance-previne amestecul mirosurilor intre compartimente si pastreaza o umiditate mult mai ridicata decat sistemele traditionale pastrand astfel alimentele proaspete mai mult timp
    EcoLed-combina frigorifica este iluminata de becuri de tip led care ofera o lumina mai puternica si in aceelasi timp nu emit caldura asa cum se intampla in cazul becurilor traditionale, toate acestea cu un consum de pana la 7 ori mai mic

  11. Silviu Scurtu says:

    M-ar ajuta să fac economii substanțiale de energie, asigurându-mi în același timp un mod de utilizare simplu și confortabil functiile EcoFrost Free,EcoBreeze,EcoFresh,EcoBuzz,EcoLed, Eco Dual Balance, clasa A+

  12. Gheorghita Gornescu says:

    Functiile care m-ar ajuta pe mine sa economisesc energie si timp sunt EcoFrost Free, EcoLed, EcoBuzz, Eco Breeze ,Eco Dual Balance, Eco Fresh

  13. lili says:

    ECO FROST FREE, ECO LED, ECO BUZZ

  14. Mihai Lucretiu says:

    EcoFrost Free, EcoBuzz si EcoLed, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh.

  15. Bogdan Manache says:

    Functiile si caracteristicile combinelor frigorifice Arctic care ajuta in sensul economiilor de energie care sa fie substantiale sunt, dupa parerea mea:

    clasa energetica A+, care face ca frigiderul sa consume substantial mai putin curent electric chiar si decat clasa A

    EcoLED, pentru ca in general becurile cu LED consuma mult mai putin decat becurile clasice (de 7 ori). Utilizarea este simpla si confortabila, deoarece durata de viata a becului este aprox. egala cu a aparatului.

    EcoBuzz, pentru ca daca usa este lasata libera la frigider cu orele se consuma mai mult curent. Este simplu si confortabil de folosit: cu un singur semnal sonor, stii doar ca trebuie sa inchizi usa (mai bine).

    Controlul electric al temperaturii, deoarece frigiderul porneste numai atunci cand temperatura detectata este peste nivelul celei reglate cu ajutorul termostatului. Controlul electric al temperaturii poate fi usor de monitorizat pe displayul electronic (daca e prezent), iar termostatul, reglat cu usurinta. Termostatul ajustabil este de altfel un accesoriu foarte util, pentru ca permite setarea simpla a temperaturii dorite per ansamblu in aparatul frigorific.

    MultiFrost Zone asigura un consum electric mai scăzut – ţin uşa de la frigider mai puţin timp deschisă pentru operaţiuni, prin urmare timpul de functionare al frigiderului, dupa ce inchid usa este mai mic, deci consuma mai putin curent electric.
    EcoFrostFree deoarece fara aceasta functie, condensul, umezeala s-ar constitui in gheata in compartimentul de congelare, care ar forma o pelicula, un strat izolant intre componentele frigiderului si interiorul frigiderului. Acest strat de gheata, daca s-ar forma, ar impiedica functionarea corecta a frigiderului si ar solicita mai mult curent pentru a produce mai mult frig, in mod inutil. Confortul vine din faptul ca nu mai trebuie sa dezgheti frigiderul. Si produce si economie de apa. Ventilatorul, ca un accesoriu, vine in completarea acestei functii.

  16. maria marinescu says:

    functiile Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Fresh, Eco Dual Balance, Eco Frost Free, Eco Led, cele 2 compresoare

  17. Lenuta Ustea says:

    EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, tot ce reprezinta
    clasa energetica A+

  18. Dogaru Goncea Anelia says:

    Iata ca avem un PURPURIU de beneficii numai bune sa ne ajute sa traversam criza rebela ce ne da atatea batai de cap.Ar fi “inuman” sa nu profitam la maxim de tehnogia TET aplicata inteligent combinelor frigorifice -cele mai mari consumatoare de energie .Asadar ECO FRESH, ECO FROST FREE,ECO LED,MULTI FROST ZONE,ECO BUZZ, ECO DUAL BALANCE, A+ sunt piese al unui puzzle numit- ARTIC si economia pe termen lung de energie- functii ale combinelor frigorifice Artic menite sa asigure un plus de confort si siguranta caminului nostru.Sa ne bucuram impreuna de “bijuteriile” pe care Artic ni le ofera cu marinimie.

Comentează