MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine doreste sa testeze LG Pocket Photo?

photo (12)

Mini-imprimanta LG Pocket Photo a atras atentia pasionatilor de gadget-uri. Impreuna cu LG, am decis sa ofer altor bloggeri ocazia de a testa aceasta minune. Eu m-am distrat cu ea. Desi utilitatea ei este redusa in era digital-ului, mi-am dorit sa “printez” pozele de la revederea cu colegii de liceu. Am chiar un album acum, pe care il voi duce la urmatoarea intalnire.

Experienta cu LG Pocket Photo e foarte simpatica. Mai ales imprimarea efectiva. Zgomotul pe care il face si eliberarea treptata a hartiei imprimate. Pentru mine a fost si o ocazie de a reflecta la amintirile pe care acele poze le poarta acum.

Imprimanta este un frumos cadou pentru cei care au de toate sau sunt gadget freaks. O gasiti la Domo. Fotografiile sunt mai mici decat o carte de vizita obisnuita, iar calitatea lor e direct influentata (cum e si normal) de calitatea imaginii digitale.

TESTEAZA LG POCKET PHOTO
Daca ai un blog si esti pasionat de tehnologie, iti ofer imprimanta testata de mine pentru acest weekend (de vineri pana luni). Este un model compatibil doar cu Android (exista si unul care se conecteaza la iPhone), insa eu am printat de pe MacBook Air.

Pentru ca am la dispozitie doar o singura imprimanta, va trebui sa aleg un singur blogger pe baza raspunsului la intrebarea: Ce fotografii ai imprima cu LG Pocket Photo? Cum spuneam, eu am ales amintiri din liceu.

Ofer si un cadou simpatic: un album de buzunar in care blogger-ul isi poate pastra usor amintirile printate.

UPDATE: Mi-au placut toate motivatiile si chiar mi-as dori sa vad aceste albume cum prin viata. Poate cei de la LG vor extinde programul lor de blogger outreach si vor oferi in teste imprimanta mai departe. A trebuit insa sa aleg un singur nume de data aceasta. Acesta este Ioana.

8 comentarii

  1. Lucian says:

    As fi foarte curios sa testez asa ceva, in primul rand sa aduc cititorilor si alte lucruri in teste pe langa smartphone-uri/tablete/laptopuri.

    Sa raspund si la intrebare. As imprima fotografii foarte frumoase realizate de mine, care sunt intr-un numar destul de mic, dar cu siguranta m-as bucura de o asemenea experienta.

  2. Ștefan says:

    In week-end merg într-un campus si as imprima poze cu cei 30 de colegi ai mei. Totodata imi voi sărbători si ziua de naștere si vreau sa am amintirea acestei excursii pe hartie, nu doar pe telefon/camera.

  3. Ioana says:

    Ah si eu vreau! As printa poze cu copchiluta cea blonda la goana prin marele oras (cred ca publicul mamicos ar manifesta interes pentru asa un device, toti parintii vor sa aiba mereu sub ochi odorul tiparit pe hartie in tot soiul de ipostaze, plus ca mai dai la bunici, la vecini… :D)

  4. Haotik says:

    Eu as printa pe strada oamenii si le-as da pozele drept suveniruri. As mai face ceva poze cu peisaje urbane si le-as pune de asemenea pe aceste mici fotografii.

  5. irina says:

    Eu as face fotografii intr-un parc; batranilor de pe banca, batranilor care se tin de mana, oamenilor simpli care s-ar bucura teribil de astfel de fotografii imprimate. Iti dai seama ce ar fi in sufletul lor privind aceste fotografii?

  6. adelina says:

    Hey!
    Mi s-au lipit ochii de mini-imprimanta inca de la primul tau post cu ea. E tare “simpatica” si da! merge la fix pentru un cadou.
    Mi-ar place mult tare sa o testez! Chiar vrei sa stai in calea fericirii mini-imprimatei?
    Desi e doar joi, am facut deja planurile de weekend in doi cu ea. Deci, daca as primi mini imprimata pentru teste as scoate pozici facute la Liberty Parade pe Black Sea Arena, pe plaja in Vama si nu in ultimul rand img. with my Robi – apoi clar pun totul in albumul de buzunar promis de tine.
    Dupa imprimare pozelor promit solem sa revin cu un feedback. Pe cuvant de cercetas!!!

  7. Ana Q. says:

    Eu as printa fotografiile in posturi rusinoase pe care le-am facut prietenilor la petreceri si de care ei probabil au uitat. Le-as trimite prin curierat cu mesajul “we know”.

  8. Ioana says:

    Awww! Multumesc, Cristi! am armat camera lui Iphone, bebelusa e frumos imbracata, suntem gata de shooting!

Comentează