MANAFU*

Abonamente Evensys

Din nou la inaltime. O noua vizita la Sky Tower

Cand cineva iti spune ca un etaj al unei cladiri de birouri a fost ridicat la fiecare 5 zile, cauti repede sa faci un calcul in cate zile au fost terminate cele 37 de etaje. Ieri, am fost pentru a treia oara in vizita la Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, care gazduieste sediul central al Raiffeisen.

A fost o intalnire intre o serie de pasionati de fotografie din blogosfera, din Raiffeisen Bank si Steven van Groningen, presedintele bancii si mai mult decat atat. Este cel mai cunoscut blogger CEO sau CEO blogger de la noi, unul dintre cei mai apreciati oameni din Corporate Romania si nu in ultimul rand un mare fan al fotografiei.

“Am inceput de mic copil si am pastrat de atunci toate filmele facute. Mi-a placut mereu procesul din spatele fotografiei finale, timpul petrecut in camera obscura si sa fiu in mijlocul evenimentelor”, mi-a spus Steven van Groningen. Fotografia a fost pentru el si o prima meserie. I-a placut mereu sportul si de aceea a cautat sa capteze imagini din competitii. Si a venit pregatit cu cateva aparate care au uimit in intalnirea noastra.

Am urcat pana la etajul 34. Este cel mai inalt loc la care se ofera acces in acest moment. Dupa aceasta experienta inedita, ne-am propus ca intr-o zi, dupa ce obtinem toate aprobarile, sa urcam sus de tot. Parea pentru toti un pisc ce trebuie cucerit. Cu putina rabdare, se pare. Am promis insa ca, odata ajunsi in varf, nu vom organiza un gratar.

Despre Sky Tower am tot vorbit in ultima vreme. Este o constructie moderna, ce te uimeste cand ii afli povestea.

Sky Tower este o cladire „green” si foarte prietenoasa. Consuma mai putina energie, este iluminata natural, iar temperatura – fie vara sau iarna – este optima, determinata computerizat, in functie de numarul de persoane pe fiecare etaj in parte, si este evaluata si protejata impotriva cutremurelor.

Raiffeisen Bank ocupa in Sky Tower etajele 2-7. Ramane de vazut acum cine se va mai bucura de acest loc deosebit.

4 comentarii

  1. […] cu Vlad, Radu, Dan, Cristi, Razvan si altii, am vizitat ieri Sky Tower, etajul la care am urcat fiind cel cu numarul 34, […]

  2. […] *Au mai fost în Sky Toweer Costin, Cristi, Dragoş, Dan, Răzvan şi […]

  3. Ai cumva si detalii concrete in privinta preturilor chiriei. Chiar as fi curioasa sa le aflu si cred ca sunt mai multi interesati. Cladirea e extrem de atractiva!

  4. Nicoleta, trebuie intrebat la proprietar, la Raiffeisen Properties, cred. Vezi pe site-ul Sky Tower daca gasesti ceva.

Comentează