MANAFU*

Abonamente Evensys

Am lansat doua reviste pe Flipboard

flipboard

Flipboard este o aplicatie foarte populara printre posesorii de tablete. Cand s-a lansat, a fost vazuta drept o alternativa foarte creativa a clasicului RSS Reader. In acest moment, Flipboard are versiuni pentru iOS si Android. Nu cu foarte mult timp in urma, a oferit utilizatorilor posibilitatea de a crea “reviste” digitale cu continutul consumat. Nu va ganditi la publishing-ul traditional (online / offline), ci mai degraba la o agregare a unor articole intr-un set. Acest set constituie revista Flipboard.

In continuare, exista un interes pentru a creste consumul (de timp si continut) in aplicatiile de pe platformele mobile, insa pentru a gestiona mai bine continutul, Flipboard are si un editor web based.

Ce am creat eu?

INSIDE BLOGGING – O colectie de 25 de articole publicate de mine pe blog in ultimii 3 ani. Din punctul meu de vedere, este un bun ghid (incomplet, fireste) pentru cei care vor sa inteleaga mai bine blogosfera locala si care cauta niste raspunsuri (bloggeri si comunicatori deopotriva). Colectia poate fi imbogatita si cu alte articole, asa ca daca e cineva intersat, imi poate scrie pentru a primi rolul de contributor.

MENSWEAR – Fara a fi pasionat de fashion, dar urmarind o serie de bloguri din domeniu si pagini pe Pinterest, am zis sa pun la un loc o serie de articole interesante cu sfaturi pentru cei care sunt interesati de stil. Desi vara e pe final, primul “numar” al revistei este despre summer fashion.

Desi eu am creat totul online va recomand totusi sa rasfoiti varianta din aplicatia sau din browser-ul mobil. Pe web articolele apar uneori amestecate, iar eu le-am pus intr-o anumita ordine.

Voi ati creat reviste pe Flipboard?

12 comentarii

  1. Cosmin says:

    Da am făcut un Flip Magazine pe design, UX, UI http://flip.it/b6Khk

  2. Mersi, Cosmin!

  3. horia says:

    Eu nu am creat, dar pare o chestie mișto.

    Și am și o idee de proiect care poate fi aplicată pe această platformă.

    Mulțumesc pentru pont. 🙂

  4. Cristi says:

    Am parcurs materialul despre blogging si pentru mine cel putin, fiind la inceput de drum in acest domeniu, este mai mult decat folositor.

  5. Horia, astept link-ul!

  6. Alexandra says:

    Folosesc de multa vreme Flipboard, dar fara sa am o “revista” a mea.
    Azi m-ai motivat ( http://flip.it/5sJ8z ) si probabil ca o sa-mi fac mai multe.
    Mersi! 😉

  7. Alexandra, te astept aici si cu celelalte.

  8. Super. Fiecare blog ar trebui sa aiba o sectiune de top articole (utile), freebies samd.

  9. Galul says:

    Superbă iniţiativă. Nu pot decât să mulţumesc. Exersez zilnic, şi am vrut să prezint revista, dar am avut reţineri ca să nu greşesc cu ceva în privinţa procedurii necesare, aşa că am zis că mai bine întreb de autor decât să mă întreb. Aş dori să scriu pe blogul meu despre revista dumneavoastră. Îmi daţi voie?

  10. Galul says:

    Mulţumesc pentru acord. Am postat prezentarea. Dacă aveţi timp, vă invit să o citiţi. Mulţumesc. Poate îmi daţi un sfat, o recomandare şi chiar o critică.

  11. Nici nu stiam ca exista asa ceva, mi se pare o chestie cool. Acum rasfoiesc revista INSIDE BLOGGING si realizez ca nu stiu mare lucru despre blogging, blogosfera, blogo (orice).

Comentează