MANAFU*

Abonamente Evensys

Va multumesc pentru Ursici

Sa rezolvi in doua zile o problema ce era nerezolvata de o viata e poate un record in Romania. Dincolo de aceasta “performanta”, este o buna dovada ca se pot intampla lucruri frumoase. Trebuie doar sa ne dorim sa intindem o mana de ajutor.

Am spus acum doua zile, pe scurt, povestea succesului campaniei “Lumina pentru Ursici”. Nu am aratat insa cum a fost de fapt behind-the-scenes si nu am multumit celor care au avut un rol, din punctul meu de vedere, in succesul acestui proiect. Acest post este, de aceea, felul in care eu le multumesc public.

As vrea sa ii multumesc in primul rand lui Iulian (Free Miorita), pentru ca a avut ideea campaniei “Lumina pentru Ursici”, pentru ca a facut eforturi sa o aduca in prim plan si pentru ca va avea grija sa fie finalizata.

Ii multumesc Ancai (UniCredit) pentru toata implicarea. Eu stiu doar o mica parte din eforturile de a gasi o rezolvare rapida pentru cei din Ursici. Cred insa ca a fost o mica munca de lamurire si un efort de echipa. Ii multumesc de aceea si Catalinei (UniCredit) pentru mesajele trimise la foc rapid in cele doua zile si dupa.

Ii multumesc lui Mark (Facebook) pentru ca a creat aceasta mare retea. Lasand gluma la o parte, Facebook a fost in cele doua zile cea mai buna platforma de comunicare. Eu eram intr-o tara, Anca era in alta tara, iar Iulian si Catalina ne scriau de la Bucuresti.

Ii multumesc lui Alex (L’Oreal) pentru ca in mai putin de jumatate de zi a raspuns ofertei mele de pe blog. Alti bani se vor duce deci in fondul pentru Ursici. Dorinta lui de a se implica mi-a dat atunci ideea pentru back-up plan. Daca nu se concretiza planul celor de la UniCredit, “vindeam” panou cu panou pana le dadeam pe toate 15. Multumesc inca o data Anca pentru ca ai reusit, altfel “inroseam” roaming-ul in acea saptamana de vacanta.

Diana (Lowe), Andrei (Rusu + Bortun) si Elena (Conan PR), voua va multumesc pentru ca mi-ati spus despre Ursici. Nu stiu daca v-ati vorbit inainte, banuiesc ca nu, insa faptul ca voi mi-ati scris a contat foarte mult.

As vrea sa multumesc Nicoletei (BCR), Danei (MEC) si Georgianei (Webstyler) pentru ca au venit cu niste propuneri foarte frumoase. Sper sa avem ocazia sa ne implicam impreuna intr-un alt proiect. Un mare multumesc merge si catre Valentin Muntean. Nu ne cunoastem, insa mi-a scris ca el poate ajuta cu materiale si cu executia instalatiei pentru cateva case din Ursici. Rar intalnesti astfel de oameni.

Nu in ultimul rand, inca o data, – dupa ce le-am spus in private – as vrea sa multumesc tuturor bloggerilor care s-au implicat in campanie si la inceput, si acum la final, cand vrem sa aratam ca prin online se pot intampla minuni. Aveti cu totii cate un link in inima mea.

1 comentariu

  1. Ciprian says:

    Ar fi frumos ca un grup de bloggeri să se organizeze şi să meargă la faţa locului, să dea o mână de ajutor.

Comentează