MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum ar fi fost cariera mea fara Internet? (P)

shutterstock_140886904

Am stat si m-am gandit un pic la intrebarea “Cum ar fi fost cariera mea fara Internet?”. Astazi nu mi-o imaginez fara web si oricate scenarii as incerca, gasesc mereu acelasi raspuns: “In cele din urma, tot as fi ajuns pe Internet”.

Luna viitoare, implinesc 15 ani de cand mi-am inceput cariera. Iar acel inceput e strans legat de Internet. Am avut marele noroc sa lucrez intr-o redactie dotata cu calculatoare moderne (la acea vreme) si cu conexiuni la Internet. Tocmai se lansa Ziarul Financiar, iar trustul Media Pro facea cel mai ambitios pariu din presa de atunci: sa realizeze o publicatie la standarde de afara. Cu toate resursele necesare.

Un an mai tarziu, deja exploram ideea de a face un proiect online. Am inceput cu tot felul de idei pe Geocities si timp de un an mi s-a parut o idee buna sa fac un director web. Cam asa arata.

Citeste continuarea!

Vodafone Romania m-a invitat sa scriu acest post in cadrul noii campanii de brand, Romanii au initiativa. Intra si tu pe site, publica povestea ta personala sau a afacerii tale si ai sansa sa castigi diverse premii. 

FOTO: “BUSINESSMAN” VIA SHUTTERSTOCK

1 comentariu

  1. […] scris ieri un post despre cum mi-am inceput cariera pe Internet si cat de importante sunt comunicatiile mobile pentru […]

Comentează