MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum poti castiga 3.500 de euro dupa meciul Romania – Ungaria

1157608_599528936756670_891564253_n

Alaturi de multe mii de romani, voi fi in aceasta seara pe National Arena, pentru meciul Romania – Ungaria. Merg pe stadion cu un mare grup de oameni din online, ceea ce va fi un plus in experienta mea de a sustine echipa Romania. Iar experienta celor care vor fi acolo, impartasita apoi pe web prin miile de imagini pe care le vom lua cu noi dupa aceasta partida foarte importanta, poate fi recompensata cu premii.

FACI O POZA SI CASTIGI
Toti cei care asista la meciul Romania – Ungaria au sansa sa castige 3.500 de euro, suma oferita de City Insurance, sponsorul oficial al Echipei Nationale, in cadrul unui inedit concurs pe Facebook.

In perioada 6 – 9 septembrie, pe pagina City Insurance, suporterii pot incarca pozele personale realizate la meciul de vineri. Aplicatia va fi activa de vineri, incepand cu orele 21.00. Deci daca mergi la meci, nu uita sa iti incarci telefonul si sa faci loc pentru poze.

MULTE, MULTE PREMII
Cele mai votate 22 foto sunt premiate la fiecare 9 ore, cu 6 tricouri, 6 mingi si 10 sepci. De la startul aplicatiei (6 septembrie, orele 21.00) so pana la in inchiderea ei (9 septembrie orele 21.00) sunt 72 de ore de concurs. Asadar vom avea 8 astfel de runde. Cum spuneam, premiul cel mare este de 3.500 de euro. Detalii vei afla pe pagina City Insurance.

Haideti sa sustinem cu mandrie Echipa Nationala a Romaniei! Ne vedem si pe hashtag-ul #hairomania.

4 comentarii

  1. Horia says:

    Au fost anuntati castigatorii biletelor pentru meciul de azi?

  2. Horia says:

    acum am vazut, imi cer scuze. felicitari castigatorilor!

  3. Aurescu says:

    Foarte interesant. Neconventional? Nu. Doar publicitate facuta bine. 🙂

  4. […] Am fost la meci la invitatia City Insurance, sponsorul oficial al Echipei Nationale. Asa cum am anuntat deja acum cateva zile, City Insurance vrea sa aduca experientele noastre din tribune intr-un singur […]

Comentează