MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai cu mine la meciul Romania – Ungaria!

shutterstock_103153670

Am fost cu bloggeri la petreceri ale bloggerilor, la petreceri de Craciun, de Revelion, de multe alte zile importante. Am facut lansari impreuna, am mers in tari straine , la film, la concerte si in tabere. Nu am fost insa pana acum la un meci de fotbal.

E timpul sa “indreptam” acest lucru. Blogosfera (bloggeri si cititori de bloguri) merge acum la meciul Romania – Ungaria, la invitatia City Insurance. Un meci foarte important.

MERGEM IMPREUNA LA MECI
In urma cu aproape un an, City Insurance devenea noul sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, intr-un moment important pentru fotbalul romanesc: calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, din Brazilia.

Prin implicarea City Insurance, eu si alti bloggeri (pe care sigur ii cunoasteti) va invitam sa formam un grup numeros de suporteri la meciul de pe National Arena, de vineri.

Am la dispozitie 10 bilete, pe care le ofer cititorilor si bloggerilor pasionati de fotbal sau doar dornici sa vina alaturi de noi sa sustina echipa nationala. Ofer asadar 5 seturi de cate doua bilete.

Locurile sunt intr-o zona foarte buna: categoria I, sector 331.

VINO IN GRUPUL MEU
Pentru ca sunt multi cei care doresc sa vina la meci, lansez o mica provocare. Spune-mi in comentarii de ce doresti sa vii la acest meci si pune o incurajare pentru echipa nationala (optional). Voi alege joi dimineata cei cinci participanti. Fii creativ!

Urmariti si pagina de Facebook a City Insurance. veti descoperi o surpriza zilele acestea.

City Insurance este o societate de Asigurare – Reasigurare care a inceput sa activeze in 2001. Eu i-am folosit pana acum pentru asigurarile de calatorie, insa ofera si asigurari auto, pentru proprietati, in caz de boala etc.

FOTO: “NATIONAL ARENA” VIA SHUTTERSTOCK

***

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

Am fost placut impresionat de mesajele trimise de microbisti. Data viitoare voi incerca sa obtin mai multe bilete si sa invit mai multi oameni. Pentru ca acum am doar 5 invitatii duble, am ales 5 nume dintre comentatorii acestui post. Acestia sunt: Bogdana Dobre, Victoria Brulea, Catalin Dobre, Alexandru Ion, Dana Ungureanu. Ii voi anunta pe mail. Multumesc tuturor pentru participare!

75 comentarii

  1. George says:

    O mică asociere între mult discutații maidanezi și națională:

    Noi-i avem pe “maidanezi”,
    Și nu sunt deia pechinezi.

    Lor le place pe teren,
    Unșpe contra unșpe,
    Alături de noi, va fi un infern.

    Nu suportă lesa,
    Nu îi poți dresa.

    Joacă să-i vadă tot statu.
    Pentru că ei nu știu să joace teatru.
    Fă-le o poză stop cadru.

  2. Cătălina says:

    Meciul România-Ungaria are miză! Incertitudinea rezultatului crește dorința de a fi acolo și de a susține vocal baieții din teren să lupte, să alerge, să pasese, să dribleze, să fenteze, să marcheze și să câștige! Vreau să împart bucuria cu cei de pe stadion! Sau tristețea de-o fi să fie așa. Vreau să ne bucurăm de fotbal, să trăim fazele meciului, să-i susținem pe cei 11 până in ultimele secunde! Hai România, câștigă cele 3 puncte ca să ai șanse să-l întâlnești pe Fuleco!

  3. Ghioci Ciprian says:

    Imi doresc sa merg la acest meci pentru ca nu am avut ocazia sa merg la un meci al echipei nationale si cred ca acuma ar fi momentul potrivit sa merg pentru prima oara sa imi ramana in minte ca am fost la primul meci al nationalei cand i-am batut pe unguri.HAI ROMANIA OLE OLE OLE!!!!

  4. Marin Gabriel says:

    o victorie in fata echipei Ungariei ne tine,, in viata,, poate fi o gura de oxigen pentru meciurile urmatoare.Imi doresc sa merg la acest meci pentru a sustine echipa nationale alaturi de alte citeva zeci de mii de suporteri care cu siguranta vor contribui alaturi de eroii principali la o noua victorie in fata maghiarilor.HAI ROMANIA impreuna imvingem Ungaria.

  5. Cristi says:

    Desi eram inca mic, am constientizat pentru prima oara sentimentul national insuflat de fotbal in ’90 intr-un meci exceptional Romania – Rusia. In fond era si un meci al orgoliilor, credeam ca abia scapasem de dominatia lor geo-politica. Lacatus a facut legea. Eram invingatori.
    A urmat apoi Argentina, il vedeam pentru prima oara pe marele Diego. Am scos un rezultat exceptional si ne-am calificat mai departe. A urmat apoi Irlanda de Nord, ratarea lui Timofte; eram contrariat, nu intelegeam de ce trebuie sa intrerupem acest frumos parcurs.
    A urmat ’94 cu ale sale nopti calduroase de vara. Baietii au fost magnifici, si acum mi se face pielea gaina cand imi amintesc de pasele lui Hagi sau cursele lui Dan Petrescu. Pentru mine a fost cea mai buna si cea mai frumoasa echipa nationala a Romaniei.
    Cu timpul, atat victoriile cat si sentimentul meu national de care vorbeam mai sus s-au voalat.
    Acum, de ceva vreme, incerc sa recapat acel sentiment, acea descatusare care te scoate in strada in miez de noapte.
    Poate de data aceasta voi avea noroc…

  6. ioana says:

    vreau sa merg la meci pentru ca vreau sa ii sustin pe tricolori din tribune si vreau sa vad cu o sa castigam, cum o sa ii batem pe unguri, pentru ca sunt sigura ca o sa castigam si o sa ne calificam la mondiale. HAI ROMANIA LA MONDIALE!

  7. Manu says:

    Imi doresc sa vin la acest meci pentru ca sunt un suporter adevarat al echipei nationale. Vreau sa vad spectacol, vreau sa vad daruirea echipei pentru scopul nostru unic: CALIFICAREA LA MONDIALUL DIN 2014!
    Vreau sa fiu printre cei 50000 de oameni care vor canta pentru Romania din primul pana in ultimul minut, indiferent de rezultat.
    Victoria este scopul nostru comun! Trebuie sa facem din National Arena un iad pentru unguri din care nu vor pleca neinvinsi.
    Simt o dorinta arzatoare in suflet sa vad din nou Romania la un campionat mondial dupa cel din Franta din anul 1998.
    Imi doresc sa fiu partas la pasul decisiv pentru calificarea la mondial, meciul cu Ungaria.
    LUPTATI PENTRU NOI,LUPTATI PENTRU ROMANIA!

  8. Stoica Adrian says:

    As dori sa merg la meci pentru a vedea cu echipa noastra bate nationala Ungariei. Vreau sa vad sectacolul de pe stadion si sa fac parte la el. Lupta Romania !

  9. Balan Marius says:

    As dori sa merg la acest meci din 2 motive
    1) as dori sa retraiesc emotia de la repriza magnifica a lui Hagi in Romania – Ungaria 2-0 (1999)
    2)pentru ca nu am mai fost niciodata pe Arena Nationala

    Hai sa ne pregatim de samba!

  10. Diana says:

    vreau sa merg la meci ca sa`i fac o surpriza prietenului pana sa plece in strainatate la munca, ca sa`i arat ca stiu destule despre fotbal,mai ales ca jok in echipa liceului de 2 ani si ca sa ragusesc de la cat o sa`i sustin pe baieti….pentru ca eu vorbesc foarte mult si foarte tare si da…tip des….si acum macar o sa pot sa ma desfasor……si recunosc faptul ca vreau sa merg la meci sa`mi declar iubirea fata de tatarusanu si torje…arrr…bombonici!! oricum fie ca vad meciul de acasa sau de pe National Arena(doamne ajuta!!) o sa strig cat ma tin plamanii…si ma tin destul de mult….HAAAI ROMANIAA!!!HAI BAIETII!!!!faceti`ne mandri!!

  11. Georgiana says:

    Imi doresc sa vin la acest meci in primul rand pentru ca este un meci important pentru tara noastra, iar in al doilea rand mi-as dori ca prin acest meci sa le dam o lectie tuturor ungurilor din tara noastra care nu isi merita cetatenia romana si care nu stiu sa fie oameni si sa ii respecte pe cei cu care convietuiesc.
    Noi, nici slabi, nici super-tari, hai sa-i batem pe MAGHIARI!!! Hai, Romania!

  12. ru says:

    Vreau sa ajung la meci pentru ca vreau sa aud imnul pe stadion. Nimic nu se compara cu acel moment.

    Vineri este ziua mare,
    Cântăm cu totii imnul, tare!
    Suntem gata d-echipare!
    Avem si asigurare!
    City Insurance cu noi
    Haideti pe ei,
    Pe ei, pe mama lor!

  13. Valentin C. says:

    Doresc sa vin la acest meci , pentru ca este cel mai important meci al anului , se poate compara chiar cu Finala Europa League desfasurata la Bucuresti ! Doresc sa fiu alaturi de jucatori si in special alaturi de ceilalti suporteri pentru a creea o atmosfera de vis , pentru a fi al doisprezecelea jucator , pentru a ramane cu amintiri de neuitat pe care sa le pot povesti copiilor ! HAI ROMANIIIAAA !!!!!!!

  14. Marian says:

    Hai Romania!

    Vreau sa merg la meci pentru ca imi doresc sa vad o nationala a Romaniei ofensiva, puternica si victorioasa. Vreau sa sustin cu ardoare si cu tot aerul ce imi tranziteaza plamanii o echipa care e mai buna ca a lor. Vreau sa raspund dorintei tricolorilor de a fi sustinuti din tribune de mii de glasuri de suporteri la unison. VICTORIIIIIIIE! VICTORIIIIIIE!VICTORIIIIIIE !
    FORZA ROMANIA! SUNTEM MANDRI DE VOI!

  15. Mara says:

    De ce imi doresc sa merg la acest meci? Este simplu, pentru ca vreau sa sustin echipa nationala de acolo, de pe stadion, si nu din fata televizorului asa cum o fac de obicei. Vreau sa aud cum striga crainicul GOOOOOOOOOOOOL, sa ma ridic sa aplaud jucatorii si sa ma bucur alaturi de toti spectatorii aflati pe stadion. Sa vad live un meci al nationalei este pe lista mea cu lucruri de facut in viata si cu singuranta imi voi indeplini si acest vis, mai devreme sau mai tarziu. Lupta Romania, noi stim ca poti!

  16. Cozmin Vasile says:

    Vreau sa merg pentru ca nu am mai fost la un meci pe stadion, niciodata, iar acesta ar fi un inceput frumos.
    Iar pentri nationala…

    Din Nadlac pana-n Sulina tot romanu-i microbist,
    Sa batem la unguri tare, fara caracter rasist!

  17. Teo says:

    Pentru ca ii urasc pe maghiar. “Transilvania e Romania!”

  18. Mihai says:

    Vreau sa merg la meci pentru ca trebuie sa contribui la alcatuirea numarului 12 care inseamna galeria,suporterii . Tricolorii doar alaturi de mine si de ceilalti suporteri impinsi de la spate pot castiga meciul care reprezinta o rivalitate istorica intre Romania si Ungaria. Vreau sa merg sa cant imnul national alaturi de ceilalti 50.000 de romani de pe stadion ,vreau sa urlu pana ragusesc pentru a noastra tara si pentru al nostru tricolor . Vreau sa merg sa scandez impotriva mafiotilor din fotbalul romanesc . Vreau sa contribui la aceasta victorie ,pentru ca pot si pentru ca-mi pasa ! HAI ROMANIA !

  19. ILIE Antonio Revelinio says:

    Cel ce ne va alege să facem parte din echipa sa, o va face ca si „NOI”, din respect pentru fotbal si Fairplay, din devotament pentru culorile drapelului (Naţionalism), din dragoste pentru Ţară (Patriotism), din pasiune pentru fenomenul numit Fotbal (Fanatism), din deosebita plăcere de fi prezenţi „trup si suflet” în templul fotbalului romanesc reprezentat de Naţional Arena (Spectacol) şi în particular pentru a o face pe logodnica, iubita, soţia, copilul, sora, fratele, nepotul, nepoţica; să înţeleagă ce înseamnă să susţinem, să iubim şi să credem cu „devotament” în echipa reprezentativa a fotbalului romanesc – <>.
    Mesaj de încurajare:
    „Luptaţi, jucaţi fotbal cu mintea, sufletul, talentul şi forţa voastră de magnifici, respectaţi tricoul pe care îl purtaţi şi fiţi puternici, de neoprit, de neînvins!!!
    Hai România!!!”

  20. sologan marius eugen says:

    pentru ca romania este tara noastra unde neam nascut hai romaniaaaaaaaa

  21. popa vlad paul says:

    Vreau sa vin la meci!! Vin din Bacau, nu ar strica un bilet moca, daca tot s-a scumpit biletu’ la CFR 🙂 Hai Romania!! Fiti galactici ca Realu’ 😀

  22. Alexandra says:

    Imi doresc sa merg la acest meci pentru a sustine echipa si pentru a trai emotia primului gol inscris, alaturi de ceilalti 50.000 de oameni.

    Este pentru prima data cand voi fi alaturi de iubitul meu pe stadion si cu siguranta, surpriza va fi pe masura, cu atat mai mult cu cat el este un microbist convins.

    Hai Romania! 2014 este anul tau!

  23. Razvan Radu says:

    Imi doresc sa merg la meci din cateva motive simple si clare:

    1. Meciul de maine seara este vital pentru o generatie intreaga (atat de jucatori cat si de suporteri) si consider ca trebuie sa fim prezenti acolo pentru ca, asa cum jucatorii sunt obligati sa faca meciul vietii lor, asa si noi
    trebuie sa le fim mai aproape ca oricand si sa-i sustinem.
    2. Atmosfera va fi una deosebita si cred ca orice sustinator al acestui fenomen isi doreste sa fie prezent la un meci cu asemenea incarcatura.
    3. Nu am ajuns la nici un meci al nationalei pana acum. Am urmarit toate
    meciurile nationalei de cand ma stiu la televizor (de prin ’98 incoace) dar de mers la stadion nu am reusit sa merg.

    Hai Romania!