MANAFU*

Abonamente Evensys

#AsaSiShow, cel mai bun spectacol al unei trupe romanesti

In vara, am incheiat evenimentul Digital Divas cu un concert VUNK. La final, Cornel Ilie mi-a multumit pentru eveniment. Acum cateva zile, la Sala Polivalenta am vazut cel mai tare show al unei trupe din Romania. E drept ca nu am vazut best-seller-urile de Craciun, insa am convingerea ca tot ce a reusit echipa VUNK sa puna in scena pentru #AsaSiShow este peste ceea ce s-a facut pana acum la noi. Imi pare rau ca nu am mai ramas la Meet & Greet sa ii spun “Multumesc!” lui Cornel.

Prima TV va difuza concertul in curand. Va invit sa il urmariti, desi nu se compara cu experienta creata in sala.

5 comentarii

  1. Alban says:

    Cu ce spectacole din ultimii 2 ani il compari, care iti sunt referintele?

  2. Eu am facut o comparatie la nivel general. Da-mi tu niste exemple si hai sa comparam apoi! Intrebarea ta e buna, dar sa punem toate cartile pe masa.

  3. Alban says:

    Eu stiu doua concerte foarte bune din ultimul an. Loredana si Brenciu. Ambii la Sala Palatului. Vorbim de romani aici. Cu un plus pentru Loredana. Pentru ca e femeie 🙂 Brenciu vorbeste extrem de mult si nu canta piesele lui. Banica e depasit iar Holograf nu au facut nimic recent. Poate in noiembrie. Sa nu ma intelegi gresit. Am fost in sala si am vazut concertul Vunk. A fost foarte bun. Productia a fost spectaculoasa, fara doar si poate. I-am felicitat si eu pe baieti.
    Eram doar curios cu cine compari, adica your top 3.

  4. Sabina says:

    ai dreptate, asa ceva nu s-a mai facut niciodata!

  5. Pai chiar tu ai zis, Alex, care sunt concertele mari. Eu am respect pentru tot ce reusesc sa faca cei 3 (Brenciu, Loredana si Banica). VUNK insa a facut ceva mai mult, iar partea cu bratarile a fost chiar o surpriza placuta.

Comentează